Sırp basını yazdı! İşte Beşiktaş'ın Dragovic teklifi
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Transfer haberleri... Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, 32 yaşındaki stoper Aleksandar Dragovic için Kızılyıldız'a ve oyuncuya resmi teklif yaptı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Yeni teknik direktörü Fernando Santos ile resmi sözleşmeyi imzalayan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Kötü gidişata dur demek isteyen siyah beyazlılar, kadroya takviyeler yapmak için de düğmeye bastı. Kadro için nokta atışı hamleler yapmak isteyen Santos, çalışmalarını hızlandırdı.
Beşiktaş'tan Dragovic için Kızılyıldız'a teklif
Beşiktaş, Kızılyıldız'ın kaptanı Aleksandar Dragovic için çalışmalarda bulunuyor. Bir süre önce Samet Aybaba'nın gidip izlediği Dragovic için yoğun mesai harcanıyor.
Sırp basınından Mozzart-Sport'un haberine göre; Beşiktaş, 32 yaşındaki stoper Aleksandar Dragovic için Kızılyıldız'a ve oyuncuya resmi teklif yaptı.
Dragovic, Beşiktaş'tan 1.5 milyon Euro istiyor
Haberde tecrübeli stoper için 700 bin Euro bonservis ve 1.2 milyon Euro da yıllık ücret teklif edildiği belirtildi. Ayırca Aleksandar Dragovic'in de 1.5 milyon Euro yıllık ücret istediği iddia ediliyor.

Dragovic'in kariyeri ve performansı
Sırp asıllı Avusturyalı futbolcu, bu ülkenin milli takımında 100 kez forma giydi. 32 yaşındaki stoper, kariyerinde; Austria Wien, Basel, Dinamo Kiev, Bayer Leverkusen ve Leicester City gibi önemli takımlarda oynadıktan sonra Temmuz 2021'de Kızılyıldız'a gitti. Başarılı stoperin güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.