Ajansspor

Soldado'dan Süper Lig'i küçümseyen sözler

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Soldado'dan Süper Lig'i küçümseyen sözler

Soldado'dan Süper Lig'i küçümseyen sözler
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 52 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Soldado'dan Süper Lig'i küçümseyen sözler
Soldado'dan Süper Lig'i küçümseyen sözler

Soldado'dan Süper Lig'i küçümseyen sözler

İspanya basınına konuşan ve Süper Lig'i küçümseyici ifadeler kullanan Roberto Soldado, Özellikle düşük seviyeli bir ligden sonra buraya gelmek beni oldukça heyecanlandırdı." dedi.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon en skorer ismi olan ve sarı-lacivertli ekipten ayrıldıktan sonra Granada'nın yolunu tutan tecrübeli futbolcu, Türkiye ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Dünyanın en iyi ligine döndüğüm için çok mutluyum diyen İspanyol futbolcu, "Özellikle düşük seviyeli bir ligden sonra buraya gelmek beni oldukça heyecanlandırdı. Pilim dolu ve oynamak için sabırsızım. Yalan söyleyemeyeceğim. Burada takımla yaptığım antrenmanlarda ilk 2 hafta çok zorlandım. Antrenman şartları, iki yıl geçirdiğim Türkiye'den daha ağırdı. Ama adapte olduğumu düşünüyorum. Granada'ya her şeyimi vermeye hazırım. Günün sonunda kazanan bir takım olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"BABAMIN DOĞRUYU YERİ GÖRMEK İSTEDİM"

Granada'ya transferinin kendisi için tesadüf olduğun altını çizen tecrübeli golcü, "Gençken babamın doğduğu yeri görmek istedim, buraya geldim ve hayran kaldım. Babam da şu an buradayım diye heyecanlıdır. Umarım beni bu formayla izlemekten zevk alır." dedi.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...