Son dakika: Derbinin hakemi belli oldu
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak maçlarda düdük çalacak hakemler açıklandı. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde hakem Abdülkadir Bitigen görev alacak.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Spor Toto Süper Lig'de 2022/2023 sezonunun şampiyonu belli oldu, ancak Galatasaray ile Fenerbahçe Nef Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. TFF'den yapılan açıklamaya göre; dev karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.
Süper Lig'de 37. hafta hakemleri resmen açıklandı
Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Süper Lig'de 37. haftada görev yapacak hakemlere ilişkin bilgiler verildi.
TFF'den yapılan açıklamaya göre Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Abdulkadir Bitigen yönetecek. Abdulkadir Bitigen'in Yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Süleyman Özay üstlenecek. 4. hakem olarak ise Arda Kardeşler görev yapacak.
İşte Süper Lig'de 37. haftanın programı ve hakemler

Abdulkadir Bitigen ilk kez Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yönetecek
Kayseri bölgesi hakemi olan Abdulkadir Bitigen, kariyerinde ilk kez Galatasaray - Fenerbahçe derbisi yönetecek. Bitigen, daha önce 15 Mart 2020 tarihinde Galatasaray - Beşiktaş derbisinde görev almıştı. Bu derbi 0-0 berabere sonuçlandı.
Fenerbahçe - Trabzonspor maçını da yönetmişti
Abdulkadir Bitigen ayrıca, 18 Mayıs 2023 tarihinde de Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşmasında düdük çalmış, mücadeleyi de sarı-lacivertliler 3-1 kazanmıştı.
