Süper Lig'de dev takas! Babası transferi çok istemişti...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Süper Lig'de dev takas! Babası transferi çok istemişti...

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Ara Transfer yaklaşırken, şampiyonluk mücadelesi veren takımlarda hareketlilik hakim. Ocak ayı, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında önemli bir takasa sahne olabilir.



BONSERVİSSİZ GİDEMEZLER
2020'ye kadar sözleşmesi bulunan iki oyuncuyu bonservissiz olarak elden çıkarmak istemeyen bordo- mavili yönetim, futbolcuların alacaklarını ödeyip, takas karşılığında değerlendirmeyi planlıyor. Önümüzdeki günlerde Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Fikret Orman bir araya gelerek büyük takası resmiyete dökmeye çalışacak.
Daha önce de Trabzonspor'un gündemine gelen 26 yaşındaki Oğuzhan aslen Trabzonlu.1.80 boyundaki yıldız, orta sahada görev yapıyor. Tecrübeli oyuncu ile ilgili teknik direktör Ünal Karaman'ın da görüşleri dikkate alınacak.
Babası Maçkalı, annesi Akçaabatlı olan Oğuzhan'ın babası Muzaffer Bey, 2012'de başarılı oyuncuyu Trabzonspor'a kazandırmak için yoğun çaba göstermiş fakat dönemin yöneticileri tarafından veto edilmişti. Dönemin asbaşkanı Nevzat Şakar'a, "Biz Trabzonluyuz. Oğuzhan'ı yıllık 300 bin euro'ya Trabzonspor'a kazandıralım . Bonservisi bedava" teklifini götüren Muzaffer Bey, istediği cevabı alamayınca Beşiktaş'a yönelmişti.
