Ajansspor

Süper Lig'de piyasa değerleri güncellendi! En çok değer kazanan da kaybeden de Trabzonspor'dan...

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

Süper Lig'de forma giyen futbolcuların piyasa değeri güncellendi. Son güncellemeye Trabzonspor'un iki futbolcusu ligin en fazla değer kazanan ve deer kaybeden futbolcuları oldu.

Süper Lig'de piyasa değerleri güncellendi! En çok değer kazanan da kaybeden de Trabzonspor'dan...
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 56 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Transfermarkt, Süper Lig takımlarında forma giyen futbolcuların piyasa değerlerini güncelledi. Böylece ligin en değerli futbolcuları belli oldu.

Christ Oulai en çok değer kazanan futbolcu oldu

Son güncellemeye göre Trabzonspor'un sezon başında Fransa'nın Bastia takımından 5.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği 19 yaşındaki futbolcu Christ Inao Oulai, Süper Lig'de en çok değer kazanan futbolcu oldu.

Fildişi Sahili genç yetenek piyasa değerini 4 milyon euro birden artırarak 8 milyon euroya ulaştı.

Christ Oulai en çok değer kazanan futbolcu oldu
Christ Oulai en çok değer kazanan futbolcu oldu

ilk 10'da 4 isim daha

Öte yandan Süper Lig'in en çok değer kazanan futbolcular listesinin ilk 10'unda Oulai'nin yanı sıra Trabzonspor'dan 4 futbolcu daha yer aldı.

Arseniy Batagov +2 milyon euro

Wagner Pina +2 milyon euro

Felipe Augusto +2 milyon euro

Tim Jabol Folcarelli +1,5 milyon euro

En çok değer kaybeden de Trabzonspor'dan

Öte yandan son piyasa güncellemesine göre Süper Lig'in en fazla değer kaybeden futbolcusu ise Trabzonspor'un sezon başında Manchester United'dan kiraladığı Kamerunlu kaleci Andre Onana oldu. 29 yaşındaki eldivenin 20 milyon euro olan piyasa değeri 5 milyon euro değer kaybederek 15 milyon euroya geriledi.

En çok değer kaybeden de Trabzonspor'dan
En çok değer kaybeden de Trabzonspor'dan

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...