Süper Lig'e teknik direktör dayanmıyor! Bir ayrılık iddiası daha
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında EMS Yapı Sivasspor'a farklı mağlup olan Pendikspor'da teknik direktör Ivo Vieira ile yolların ayrıldığı iddia edildi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında EMS Yapı Sivasspor'a deplasmanda 4-1 mağlup olan Siltaş Yapı Pendikspor'da flaş bir gelişme yaşandı.
Ivo Vieira ile yollar ayrıldı
Sabah'ta yer alan habere göre; İstanbul temsilcisinin, Portekizli teknik direktör Ivo Vieira ile yollarını ayırdığı belirtildi.
Pendikspor performansı
Pendikspor ile 21 karşılaşmada görev alan 48 yaşındaki çalıştırıcı 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 25 puan topladı ve maç başına da 1.19 puan ortalaması yakaladı.
Bilindiği üzere Pendikspor'un sahasında Sivasspor'a 3-2 mağlup olduğu karşılaşma sonrası teknik direktör Osman Özköylü ile yollar ayrılmış ve yerine 17 Eki 2023 tarihinde Ivo Vieira getirilmişti.
İbrahim Üzülmez gündemde
Fanatik'te yer alan habere göre; Ivo Viera'yla sözleşme feshi için masaya oturan Pendikspor, İbrahim Üzülmez'le görüşecek.
Küme düşme hattında yer alıyor
Süper Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmayı kaybeden Pendikspor, elde ettiği 27 puanla 19. sırada yer alıyor. İstanbul ekibi, bir sonraki maçını Konyaspor ile sahasında oynayacak.
21 teknik direktörle yollar ayrıldı
Öte yandan Trendyol Süper Lig'de bu sezon şimdiye kadar 21 teknik direktör, takımlarından ayrıldı.