Ajansspor

"Takımımdan memnunum, iyi bir galibiyet aldık"

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

"Takımımdan memnunum, iyi bir galibiyet aldık"

"Takımımdan memnunum, iyi bir galibiyet aldık"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 55 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
"Takımımdan memnunum, iyi bir galibiyet aldık"
"Takımımdan memnunum, iyi bir galibiyet aldık"

"Takımımdan memnunum, iyi bir galibiyet aldık"

Bellona AGÜ Başantrenörü Ayhan Avcı, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası B Grubu altıncı maçında Rus ekibi MBA Moskova karşısında alınan galibiyetten memnun olduğunu söyledi.

Avcı, 81-69 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarlarına galibiyet izlettirmenin önemli olduğunu belirtti.

Oyuncularını kutlayan Avcı, "Amaç kazanmaktı. Daha farklı kazabilirdik ama takımı dinlendirmeyi tercih ettik. Çok da iyi yaptığımızı düşünüyorum. Takımımda hücum iyice oturmaya başladı. Takımımdan memnunum, iyi bir galibiyet aldık. Türk oyuncuların katkısından da oldukça memnunum. Bizim için iyi gündü." diye konuştu.

Avrupa'daki rakiplerinin yarın belli olacağını ifade eden Avcı, "Artık daha ciddi bir dönemece giriyoruz. Daha ciddi olmalıyız, daha iyi basketbol oynamalıyız. Son iki haftadır takımın ahenginden memnunum. Ancak savunmayı biraz daha sertleştirmek gerekiyor." değerlendirmesini yaptı.

MBA Moskova cephesi

MBA Moskova Başantrenörü Alexander Diratsuyan ise iyi mücadele ettiklerini ancak sonucu alamadıklarını ifade etti.

Bellona AGÜ'yü galibiyet dolayısıyla tebrik eden Diratsuyan "Maça iyi başlayamadık. Daha sonra toparlandık. Son bölümde rakibimizi yakalamaya çalıştık. Oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Mücadele ettik ama başaramadık." şeklinde konuştu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...