Ajansspor

Terim: Anlaşarak ayrılmadık. Beni gönderdiler

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

Galatasaray ile yolları ayrılan Fatih Terim, sessizliğini bozdu. Tecrübeli hoca başkan Burak Elmas'ı yalanlayarak, anlaşarak ayrılmadıklarını söyledi.

Terim: Anlaşarak ayrılmadık. Beni gönderdiler
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 35 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray ile bugün yollarını ayıran Fatih Terim'den açıklama geldi. Gazeteci İbrahim Seten, Twitter hesabından, Terim ile konuştuğunu yazdı. Seten, attığı tweet'te Terim'in kendisine, istifa etmediğini, gönderildiğini söylediğini belirtti. Terim böylece "Anlaşarak ayrıldık" diyen Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ı yalanlamış oldu.

Terim'in çok sert bir tutum içinde olduğunu kaydeden Seten, attığı tweet'te şunları yazdı: "Fatih Terim ile konuştum. Özet geçeyim:


"Anlaşarak ayrılmadım, beni gönderdiler..”
"Tazminat söz konusu değil, olamaz da zaten..” "

Ajansspor da bugün ayrılık kararının hemen ardından verdiği haberde Fatih Terim'in başkan Burak Elmas ile görüşmeye geldiğinde kafasında istifa kararı olmadığını belirtmişti. Haberimizde Elmas'ın yönetimden aldığı destek sonrası Terim ile ayrılma kararını tebliğ ettiğini kaydetmiştik.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...