Ajansspor

Thomas Reis: Takımımla gurur duydum

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Panathinaikos maçının ardından, "Bugün takımımın gösterdiği performansla gurur duydum. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Yakaladığımız fırsatlardan gol veya goller de bulabilirdik. Bu seviyelerde bu fırsatları yakalarsanız, golü atmanız gerekir." ifadelerini kullandı.

Thomas Reis: Takımımla gurur duydum
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 43 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Panathinaikos'a elendikleri maçın ardından HT Spor'a açıklamalarda bulundu.

Thomas Reis yaptığı açıklamalarda, "Zaman geçirmeye yönelik hareketlerde bulunulmaması için hakemler vardır. Maçın ilk dakikalarından itibaren dördüncü hakemi rakibimizin zaman geçirmeye yönelik hareketlerde bulunması nedeniyle uyardım. Ama maçın sonunda sadece 6 dakikalık bir süre verildi. Sonuç itibarıyla hayal kırıklığına uğradığımızı söyleyebilirim. Bugün takımımın gösterdiği performansla gurur duydum. Elimizden gelenin en iyisini yaptık.

Yakaladığımız fırsatlardan gol veya goller de bulabilirdik. Bu seviyelerde bu fırsatları yakalarsanız, golü atmanız gerekir. Özellikle ilk yarıda çok net fırsatlar yakaladık ama değerlendiremedik. Umarım iyi performansımızı Konferans Ligi'nde de gösterebiliriz. Taraftarımızın gösterdiği destek sebebiyle çok mutlu oldum. Umarım taraftarımızın bu desteğini lig maçlarında da görebiliriz. Bugün gösterdiğimiz mentaliteyi Trabzonspor karşısında da göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...