Tirana-Beşiktaş maçında olaylar!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme rövanşında Tirana ile Beşiktaş maçı, atılan meşaleler sebebiyle 15 dakika geç başladı. İşte detaylar.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme rövanşında Arnavutluk ekibi Tirana ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma öncesi maç, sahaya atılan meşaleler sebebiyle karşılaşma geç başladı.
Hakem ve futbolcular soyunma odasına gitti
Maçın İngiliz hakemi Stuart Attwell, sahaya atılan yabancı maddeler sonrası iki takımı da soyunma odasına çağırdı.
UEFA yetkilileri bir toplantı yaptı
Hakem ve futbolcuların soyunma odasına gitmesinin ardından UEFA yetkilileri bir toplantı yaptı ve maçın oynanmasına karar verdi.

İşte maçta yaşanan olaylar

Tirana - Beşiktaş maçı 15 dakika gecikmeyle başladı
UEFA'nın maçın oynanma kararını vermesinin ardından hakemler de olayların yatışmasının ardından tekrar sahaya geldi. Tirana - Beşiktaş maçı 15 dakika gecikmeyle yeniden başladı.


