Tisserand: “Çifte mutluluk yaşıyorum”
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Fenerbahçe haberleri… Fenerbahçe’de Zwolle ile 2-2 biten hazırlık maçında golle buluşan Marcel Tisserand karşılaşmanın ardından duygularını aktardı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Fenerbahçe’de bekleneni veremeyen ve formasını Attila Szalai-Serdar Aziz ikilisine kaptıran Marcel Tisserand yeni sezona iddialı hazırlanıyor. Fransız stoper, Zwolle maçındaki futbolunu bir de golle süsledi.

Tisserand maçtan sonra “Benim adıma özel bir duyguydu. Taraftarların önünde oynadığım için mutluyum. Gol atma şansına da eriştim. Bunun için de mutluyum. Çifte mutluluk yaşıyorum. Benim için pozitif bir gece oldu. Kazansak çok daha mutlu olacaktık” dedi.
Sarı-lacivertli futbolcu savunmadaki forma rekabeti hakkında ise, “Tabii ki bunun olması çok güzel bir şey. Rekabet olmazsa bunun bir anlamı olmaz. Evet, çok fazla oyuncu grubuna sahibiz. Ama rekabet pozitif bir hava yaratır” değerlendirmesini yaptı.