Ajansspor

Tottenham'dan Son önlemi

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Tottenham'dan Son önlemi

Tottenham'dan Son önlemi
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 45 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Tottenham'dan Son önlemi
Tottenham'dan Son önlemi

Tottenham'dan Son önlemi

Tottenham'ın yıldız oyuncusu Son Heung-min, Güney Kore'de olacağı ameliyatın ardından İngiltereye' dönecek. Son'un koronavirüs tehlikesi nedeniyle iki haftalığına karantinaya alınacağı belirtildi.

İngiliz basınında yer alan haberde, dirseğin geçirdiği sakatlık nedeniyle tedavi amacıyla ülkesi Güney Kore'ye giden Son'un, İngiltere'ye döndükten sonra iki haftalığına karantinaya alınacağı kaydedildi.

Tottenham'ın, Son'a koronavirüs bulaşmadığına emin olduğu ancak riski ortadan kaldırmak için böyle bir karar aldığı vurgulandı.

Seoul'da bulunan Son'un koronavirüs vakalarına rastlanan Daegu ve Cheongdo şehirlerinden 150 mil uzakta olduğu ifade edildi.

Ighalo da kampa alınmamıştı

Öte yandan Manchester United'ın devre arası transferi Çin'den transfer ettiği Ighalo, koronavirüs tehlikesi nedeniyle İspanya'daki kamp kadrosuna alınmamış, ardından United'ın idman tesislerine de alınmamıştı.

Çalışmalarını Manchester'daki bir başka tesiste özel bir antrenör eşliğinde sürdüren Nijeryalı golcü, daha sonra takıma katılmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...