Ajansspor

Trabzonspor Fenerbahçe'yi geçti

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Trabzonspor Fenerbahçe'yi geçti

Trabzonspor Fenerbahçe'yi geçti
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Trabzonspor Fenerbahçe'yi geçti
Trabzonspor Fenerbahçe'yi geçti

Trabzonspor Fenerbahçe'yi geçti

Süper Lig şampiyonluk iddaa oranları güncellendi! 21. haftanın ardından oranlardaki büyük değişiklikler göze çarparken, Trabzonspor Fenerbahçe'yi geçti ve ligin favorisi haline geldi.

Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup eden Trabzonspor'un oranı 4.50'den 3.25'e düşerken, bordo mavililer bu doğrultuda Fenerbahçe'yi geçti ve şampiyonluğun bir numaralı favorisi haline geldi.

Bir diğer zirve adayı Alanyaspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, bu puan kaybıyla yerini Trabzonspor'a kaptırdı. Sarı lacivertlilerin oranı 3.00'dan 3.50'ye yükseldi.

Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 yenerek peş peşe 5. galibiyetini alan ve zirveye daha da yaklaşan Galatasaray'ın oranı 5.50'den 5.00'e düştü.

Süper Lig'de zirvede yer alan ancak Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak son 3 haftada 7 puan bırakan Sivasspor, şampiyonluk oranının 5.50'den 6.50'ye çıkmasına engel olamadı.

Sivasspor deplasmanından 1-1'lik beraberlik ve 1 puanla ayrılan Başakşehir'in oranı ise 6.00'dan 7.00'ye çıktı.

Sergen Yalçın yönetimindeki ilk iç saha maçında Gaziantep FK'ı 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ın oranı ise galibiyete rağmen 11.00'den 12.00'ye çıktı.

Fenerbahçe deplasmanından 1 puanla ayrılan Alanyaspor'un oranı ise 13.00'ten 15.00'e çıktı.

Eski oran / Yeni oran

Trabzonspor: 4.50 / 3.25 
Fenerbahçe: 3.00 / 3.50
Galatasaray: 5.50 / 5.00
Sivasspor: 5.50 / 6.50
Başakşehir: 6.00 / 7.00
Beşiktaş: 11.00 / 12.00
Alanyaspor: 13.00 / 15.00

ŞAMPİYONLUK ORANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...