Ajansspor

Trabzonspor ve Karagümrük ile anılıyordu! Emeklilik sinyali

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Transfer haberleri... Sevilla ile sözleşmesi biten ve adı sık sık Trabzonspor ve Fatih Karagümrük ile anılan Papu Gomez, futbolu bırakabileceğini söyledi.

Trabzonspor ve Karagümrük ile anılıyordu! Emeklilik sinyali
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 52 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Yaz transfer sezonu boyunca adı sık sık Trabzonspor ve Fatih Karagümrük ile anılan Sevilla'nın eski oyuncusu Papu Gomez, geleceğine dair flaş açıklamalarda bulundu.

"Sonunda acı çekmek istemiyorum"

Sevilla'nın ardından herhangi bir kulüple anlaşmayan ve kulüpsüz kalan Papu Gomez, "Sevilla'da kalmaktan keyif alıyorum. Doğru fırsatı bekliyorum. Eğer gelmezse, emekli olmayı düşünebilirim. Futbol için her şeyimi verdim ve sonunda acı çekmek istemiyorum" dedi.

"Dünya Kupası kazandığımı görmek olağanüstü"

Arjantin Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nı kazandığını vurgulayan Gomez, "Geriye dönüp baktığımda bir Dünya Kupası kazandığımı görmek olağanüstü. Kariyerimdeki tüm sıkı çalışma ve özverinin karşılığını hiç hayal etmediğim bir şekilde aldığımı fark etmemi sağlıyor." dedi. sürdürdü.

"Bergamo'ya dönmek istemiyorum"

Avrupa'da kalmak istediğini dile getiren Arjantinli oyuncu, "Arjantin her zaman kalbimde olacak olsa da yaşamak istediğim yer Avrupa. Ancak kesin olan bir şey var, Bergamo'ya dönmek istemiyorum." diye konuştu.

Papu Gomez'in performansı

Kariyeri boyunca 635 resmi maçta boy gösteren hücum oyuncusu, 115 gol attı ve 114 asist yaptı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...