Trabzonspor'da muhteşem üçlü, maaşlarını kendileri ödedi
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Trabzonspor'da Nwakaeme, Cornelius ve Bakasetas’ın gol ve asistleriyle 52.25 milyon TL’yi kasasına koyarken, yıllık ücretlerinin yüzde 80’ini sezon bitmeden çıkardı

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Süper Lig'de her hafta şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme, Andreas Cornelius ve Anastasios Bakasetas performanslarıyla fırtına gibi esiyor.
Muhteşem üçlü, bu sezon kazandırdıklarıyla yıllık ücretlerinin %80'ini şimdiden çıkarıp kasayı doldurdu. Nwakaeme, 8 gol-8 asistle bordo-mavililerin hanesine 20 puan yazdırdı.
'Çilingir' lakabıyla birçok maçın düğümünü çözen Anastasios Bakasetas da Trabzonspor'a 8 golün yanı sıra 4 asist ekledi. Yunan maestronun skora etkileriyle 15 puan alınırken, yıllık 19 milyon TL yükü olan Bakasetas, katkısıyla 16.5 milyon TL'nin kasaya girmesini sağladı.
