Trabzonspor'da sakatlık şoku: Yıldız futbolcuda kırık şüphesi
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Son dakika: Trabzonspor'da Atakaş Hatayspor maçında kolundan sakatlanan Edin Visca, kırık şüphesiyle ambulansla hastaneye kaldırıldı. İşte tüm detaylar

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasındaki Trabzonspor-Atakaş Hatayspor müsabakasında talihsiz bir an yaşandı.
Ambulansla hastaneye kaldırıldı
Maçın 42. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede kolunun üzerine düşen Edin Visca, oyuna devam edemedi. İlk müdahale saha içinde yapılan tecrübeli futbolcu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
2 ay sahalardan uzak kalacak
Kolunda kırık şüphesiyle ambulans ile hastaneye götürülen Edin Visca, taraftarlara elleriyle iyi olduğunu işaret etti. Daha sonra ulaşılan bilgilere göre Edin Visca'nın pazu kemiğinde humerus kırığı tespit edildi. Boşnak yıldız en az 2 ay sahalardan uzak kalacak.
