Tuncay Şanlı: "MHK gereken cezayı verecektir..."
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Tuncay Şanlı: "MHK gereken cezayı verecektir..."

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu ve kaptanı Tuncay Şanlı kulüp televizyonunda maç sonu değerlendirmelerinde bulundu.

Alper Ulusoy'un yönetimi ve Fenerbahçe'nin aldığı malubiyet hakkında konuşan Tuncay Şanlı gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.
Hakem Alper Ulusoy'u değerlendiren Tuncay Şanlı şu ifadelere yer verdi....
"Hakem oyunun önüne geçti. Sahada oynamak isteyen iki takım varken hakemi konuşmak üzücü." dedi.
Şamil ve Mehmet Ekici arasında ki mücadele hakkında konuşan Tuncay Şanlı, "VAR’a bakılmadı. Onu istem dışı da yapabilirsiniz ama pozisyona bakarsanız. Şamil ayağında duruyor." ifadelerini kullandı.
İptal olan gol pozisyonunu değerlendiren Tuncay Şanlı, "Kravets Serdar’ın omuzuna basıyor. 2 golde de faul var Serdar’a. Ligin en iyi sıçrayan oyuncusudur Serdar." şeklinde konuştu.

Hakem değerlendirmesine devam eden Şanlı şu ifadelere yer verdi:
"Jailson, Kayserisporlu oyuncuya faul yaptı. Pozisyon kartlıktı ama ona da vermedi. Alper Ulusoy da insan sonuçta ama daha maçın başında herkes kötü olacağını tahmin etmiştir. Oyuncular, 'Biz bugün ne yapsak olmayacak' der hakem kötü olunca. VAR gibi bir garantiniz var. Hakemlere yardım için yapılabilecek en güzel olaylardan biri. Mensah’ın en az 5-6 tane pozisyonu var ve hepsi kartlık pozisyonlar."

Futbolcular da izleyenler de hakemin formsuz olduğunu hissetti. Tolgay Arslan , Soldado ve İsla cezalı oldu. İnce ince doğramak bu oluyor. Soldado bu takımın kilit oyuncusu. Frey zaten sakatlıktan dönmüş hazır değil. Slimani zaten mental olarak bitik. Kilit oyuncunuz elinizden gidiyor. Soldado küfür edebilir size etmez kendine kızdığı için edebilir.
Alper Ulusoy bu maçı izleyecek kendini görecektir. Hakem kurulu gereken cezayı verecektir, vermelidir.

İlk yarıda hiçbir oyuncuya bir şey diyemem ama yaratıcılık yoktu. İkinci yarı Moses’ın girmesi pozisyon anlamında hareketlilik getirdi. O pası değerlendirmeliydi Jailson. Frey oyuna girene kadar 10 kişi olduğu hissedilmedi Fenerbahçe’nin. Eljif oyuna girdikten sonra onun kaptırdığı toptan gol yedi.
İki hafta üst üste galibiyet alan bir takımın bugünkü hali hayal kırıklığıydı.
