Ajansspor

Türk takımlarından istediği rakam

Editör: İsmail Keles

Son Güncelleme /

Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Ramos, Arabistan'ı istemiyor. Avrupa'yı isteyen yıldız "Last Dance" olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı arzuluyor.

Türk takımlarından istediği rakam
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 57 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol Mundo Deportivo gazetesinde çıkan habere göre 37 yaşındaki yıldız Sergio Ramos, kariyerine Arabistan'da devam etmeyi bu noktada istemiyor. Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri beklemeye alan Ramos, Türk kulüplerinden de 7.5 milyon Euro yıllık ücret talep ediyor.

İspanyol stopere bu noktada Şampiyonlar Ligi'nde oynamak cazip geliyor. Galatasaray eğer "Devler Ligi" biletini cebine koyarsa Ramos'u ikna etmek için şansı artabilir. 

7.5 milyon Euro yıllık ücret beklentisi olan tecrübeli oyuncu bu durumda maaşında indirime giderek transferin önünü açabilir.

Ramos ise Galatasaray'a "Şampiyonlar Ligi'ni garantileyin tekrar masaya oturalım" diyor.

Beşiktaş'ın Ramos planı

Sergio Ramos'u takımında görmek isteyen bir diğer ekip Beşiktaş ise tecrübeli stopere 2+1 yıllık sözleşme ve 5 milyon Euro maaş teklif etti. Kartal'ın bu transferde Aslan'a göre farkı 3 yıla varan sözleşme önermesi. Cim-bom, Ramos için 1+1 yıllık sözleşme önermişti.

Transfer döneminin sonu bekleniyor

Türkiye'de Transfer dönemi Avrupa'ya göre 1 hafta geç bitecek. Ramos kanadı 15 eylül'e kadar vakitleri olduğunu düşünüyor. Eğer Ramos, Türkiye'den bir takımla anlaşamazsa Suudi Arabistan seçeneğini değerlendirmeye alacak. Suudi Arabistan'da transfer dönemi 20 Eylül'de sona eriyor.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...