Ajansspor

Twente'nin hocası maç sonu konuştu: "Her şey bitmiş değil"

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Twente Teknik Direktörü Joseph Oosting, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'ye 5-1 yenildikleri maç sonrası rövanş için iddialı konuştu. İşte detaylar

Twente'nin hocası maç sonu konuştu: "Her şey bitmiş değil"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 49 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe’ye 5-1 yenilen Twente’nin teknik direktörü Joseph Oosting, rövanş için umutlarını koruyacaklarını söyledi.

"Hiç beklemediğimiz bir skor"

Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Oosting, şunları kaydetti:

“Aslında planlı gidiyordu maç, 1-0 öne geçtik. Beklemediğimiz bir kırmızı kart yedik ve o oyunu değiştirdi. Sonra da kontrollü gidiyorduk. 3-1 olunca oyunu kaybettik. 5-1’lik skor hiç beklemediğimiz bir skor. Zor olacak ama umudumuzu yitirmiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Her şey bitmiş değil.”

Fenerbahçe-Twente maçının golleri

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 33. dakikada Jayden Oosterwolde, 60. dakikada Sebastian Szymanski, 63. ve 74. dakikalarda İrfan Can Kahveci, 90+3. dakikada penaltından Dusan Tadic kaydetti. Twente’nin tek golü 20. dakikada Manfred Ugalde’den geldi. Twente, 41. dakikada Youri Regeer’in Video Yardımcı Hakem (VAR) uyarısı sonrası gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı.

Rövanş, Hollanda’da

Karşılaşmanın rövanşı 31 Ağustos Perşembe günü Hollanda’da oynanacak.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...