Uluslar Ligi'nde horoz öttü!
Editör: Aleyna Gürgen
Son Güncelleme /
UEFA Uluslar Uluslar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Belçika'ya misafir olan Fransa sahadan Randal Kolo Muani ve Aurelien Tchouameni'nin golleri ile 2-1 galip ayrıldı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Uluslar Ligi'nde A grubu ekiplerinden Belçika bu akşam Fransa'yı evinde ağırladı. Fransa ise Belçika'nın 1-1 beraberlik sağladığı maçı 2-1 kazandı.
Misafir 'horoz' açılışı yaptı
Fransa, Belçika'daki Uluslar Ligi maçının 35. dakikasında Randal Kolo Muani'nin penaltı golü ile 1-0 öne geçti.
Belçika beraberliği buldu
Ev sahibi ekip Belçika ise Kral Baudouin Stadyumu'ndaki karşılaşmada 1-0 geriye düşmesinin ardından 45+3'te beraberliği yakaladı. Lois Openda fileleri havalandırması ile Fransa karşısında eşitliği getirdi.
Mauni son noktayı koydu, 3 puanı getirdi
Fransa'yı maçın ilk yarısında 1-0 öne geçiren Randal Kolo Muani, Belçika karşısında 62. dakikada da fileleri havalandırmayı başardı. Muani ile Fransa, Belçika'yı 2-1 yendi ve Uluslar Ligi karşılaşmasında sahadan 3 puan ile ayrıldı.