Ümit Milli Takım'da Tiago Çukur kadrodan çıkarıldı!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
27 Eylül Salı günü Gürcistan ile İstanbul'da oynayacağı özel maçın hazırlıklarına devam eden Ümit Milli Futbol Takımı'nda Tiago Çukur sakatlandı. Detaylar.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas yönetiminde TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan antrenmanın bir bölümü basına açık olarak gerçekleşti.
Tiago Çukur sakatlandı
Ümit Milli Takım oyuncularından Ravil Tagir'in A Milli Takım aday kadrosuna dahil edilmesi ve Tiago Çukur’un da antrenmanda yaşadığı sakatlıktan dolayı kadroya Galatasaray’dan Metehan Baltacı ve Roda’dan Ali Barak alındı.
Aday kadrodan çıkarıldı
Tiago Çukur'un tetkikler sonucunda sağ uyluk arka taraf kaslarında bir gerilme yaralanması saptandığı ifade edilirken, gerekli tedavi planlanarak aday kadrodan çıkarıldığı belirtildi.
