Ajansspor

Vedat Muriç'e dev talip

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Transfer haberleri... İtalya Ligi ekiplerinden Lazio forması giyen Kosovalı forvet Vedat Muriç'e talip çıktı. İspanyol devi Valencia, Muriç'i transfer etmek istiyor.

Vedat Muriç'e dev talip
Haberin Kaynağı:
Özgür Sancar
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Özgür SANCAR -AJANSSPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ilgilenmediklerini açıkladığı Lazio oyuncusu Vedat Muriç için İspanya'nın önde gelen takımlarından Valencia devreye girdi.

3 günlük izninde İstanbul'a gelen Vedat Muriç için Fenerbahçe iddiaları çıkmıştı. Kosovalı oyuncu İtalyan  basınına yaptığı açıklamada "Büyük ihtimalle Lazio'da kalacağım" demişti.

Ancak bu açıklamaya karşın Vedat Muriç'in yolu İtalya'dan İspanya'ya düşebilir. Real Madrid, Barcelona ve Atletico Madrid'ten sonra gelen ve İspanya'nın Sevilla ile birlikte başaltı kulüplerinden olan Valencia, Muriç'i kadrosuna katmak istiyor.

İspanya futbolunu ekonomik açıdan sarsan pandemi nedeniyle Valencia'nın Fenerbahçe'nin eski futbolcusuna kiralık olarak teklif yapacağı belirtiliyor.

Lazio teknik direktörü Mauricio Sarri'nin Vedat Muriç hakkındaki kararını vermesinden sonra İspanyol takımı harekete geçecek.

Vedat Muriç ismi Fenerbahçe ile Transfer sezonunun başında çok anılmış ancak sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç, Divan Kurulu'nda "Vedat Muriç iki gün tatile geliyor, 'Fenerbahçe'ye transfere geldi.' deniyor. Yok" diyerek iddiaları yalanlamıştı.

18. 5 milyon Euro bedelle Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç geçen sezon beklentilerin uzağında kalmıştı. Serie A'da 27 maça çıkan Kosovalı oyuncu sadece 1 gol atabilmişti. Muriç, İtalya Kupası'nda da 1 gol atmış ve 1 asist yapmıştı.

Muriç 2019-20 sezonunda ise Fenerbahçe'de 36 maç forma giymiş, 17 gol ve 7 asistle oynamıştı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...