Ajansspor

VİDEO - Ahmet Nur Çebi'den Ali Koç'a şok benzetme

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Beşiktaşlı taraftarların "Hakkımızı Ali Koç savunuyor" eleştirileri Başkan Çebi'yi sinirlendirdi. Çebi, içinde 'şaklaban, şebek' ifadesi geçen cümleler kullandı.

VİDEO - Ahmet Nur Çebi'den Ali Koç'a şok benzetme
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 2 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, sezonun son derbisinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken Başkan Ahmet Nur Çebi, aracıyla maça giderken Dolmabahçe'de taraftarların arasında kaldı. Çebi'nin bu esnada kendisini Ali Koç eleştirisi yapan bir taraftara içinde "şaklaban, şebek" ifadesi bulunan bir cümle kullandı.

Söz konusu olayda bir taraftar, Çebi'ye "Başkanım lütfen bizi Ali Koç savunmasın" diye sitemde bulundu. Bunun üzerine Çebi, taratara şu yanıtı verdi: "Evladım, ben şaklabanlık yapmaya yapanlardan olmam. Ben şebek değilim."

Çebi, “Trabzon’a çok taviz veriyorsunuz” diyen bir başka Beşiktaşlı taraftara sinirlenerek "Ali Koç’un gazına mı geliyorsunuz?” diye cevap vermişti. Taraftar ise Çebi'ye "Ali Koççu mu olduk şimdi!" diyerek tepki göstermişti.

Ali Koç'un babası Rahmi Koç, Beşiktaşlı kimliğiyle biliniyor. Koç grubu, uzun yıllar boyunca Beko firmasıyla siyah beyazlılara sponsor olmuştu. Rahmi Koç, Çebi'nin başlattığı ‘Bırakmam Seni’ kampanyasına 10 milyon TL bağışladı.  Çebi, söz konusu kampanyaya 5 milyon TL vermişti.

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Beşiktaş'ın Trabzonspor karşılaşmasıyla ilgili olarak kural başvurusunda bulunduğunu belirtmiş "Beşiktaş'ın kural hatası başvurusu var. Reddedildi. 7 gün tahkim süresi var. Bu maç oynandığı zaman tahkim süresi dolmamıştı" demişti.

Ali Koç, Trabzonspor-Antalyaspor karşılaşmasında taraftarın sahaya girmesiyle ilgili verilen cezaya da Beşiktaş örneğiyle tepki göstermişti. Fenerbahçe Başkanı, şunları söylemişti: "2013-14 Beşiktaş-Galatasaray maçı. Seyirciler sahaya girdiği için hakem tatil ediyor maçı. Ve Beşiktaş'a 4 maç seyircisiz oynama cezası veriyor ve hükmen kaybediyorlar. Yine burada kupa maçı. Saha olaylarından dolayı maç hakem tarafından tatil ediliyor... Örnekler var... Hangi babayiğit kuralları uygulayabilir bu ortamda."

Trabzonspor'a yapılan hakem hataları için de Ali koç konuşmasında Beşiktaş'a değinmişti. Koç, "Beşiktaş - Trabzonspor maçında Beşiktaş'ın 2 penaltısı verilmedi. Berat'ın Ghezzal'a müdahalesi es geçildi. Vida'nın pozisyonunu yayıncı kuruluş gizledi" demişti.

Ali Koç, 2010-11 sezonu Süper Kupa karşılaşması için de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın başvurusu olduğunu hatırlatmıştı. Fenerbahçe Başkanı, TFF'ye seslenerek şöyle konuşmuştu: "2010-11'deki Süper Kupa maçı için cevap veremediler. Beşiktaş ile başvurduk! Yazıklar olsun. İnşallah tez zamanda oradan ayrılırsınız, hepiniz! Korkuyorlar! Maça izin verirsek, 2010-11'i kabul etmiş olacaklarını düşünüyorlar. Sitenizde yazıyor."

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...