Ajansspor

Werder Bremen, TFF 1. Lig'deki hocayı istiyor

Editör: Salim Manav

Son Güncelleme /

Bir dönem Fenerbahçe'nin de hoca adayları arasında yer alan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu'na sürpriz bir talip çıktı. Alman ekibi Werder Bremen, Eroğlu ile görüşecek.

Werder Bremen, TFF 1. Lig'deki hocayı istiyor
Haberin Kaynağı:
Salim Manav
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 39 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Salim Manav - AJANSSPOR

1. Lig ekibi Altınordu ile play-off finaline kadar yükselme başarısı gösteren başarılı teknik adam, Alman ekibi Werder Bremen'in dikkatini çekti. Gelecek sezon Bundesliga 2'de mücadele edecek Bremen, Eroğlu'nu gündemine aldı.

Werder Bremen yetkilileri, Hüseyin Eroğlu'nu Almanya'ya davet etti. 

Bremen'li idareciler önümüzdeki günlerde Eroğlu ile yüz yüze görüşme yapacak.

Bremen'in kasabası Delmenhorst'ta doğdu

Bremen'in kasabası Delmenhorst doğumlu olan Hüseyin Eroğlu, 2012-2013 sezonunda Altınordu'da göreve başladı ve takımının başında 303 maça çıktı. Eroğlu bu karşılaşmalarda 135 galibiyet, 80 beraberlik ile 88 mağlubiyet elde etti ve 1.60 puan ortalamasını tutturdu.

Son paylaşımlarını Almanca yaptı

48 yaşındaki teknik adam sosyal medya hesabı Instagram'dan son 3 paylaşımını Almanca yaptı ve tüm dikkatleri üzerine çekti. 

Son paylaşımlarını Almanca yaptı
Son paylaşımlarını Almanca yaptı

İşte o paylaşımlar:

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...