Ajansspor

Willian Arao tepkilere yanıt verdi! "Yanlış anlaşıldım"

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Türkiye Kupası'nda Kayserispor'u 4-1 yenerek yarı finalde Sivasspor'un rakibi olan Fenerbahçe'de Willian Arao maç sonu kendisine gelen tepkilere yanıt verdi.

Willian Arao tepkilere yanıt verdi! "Yanlış anlaşıldım"
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe, Kayserispor'u 4-1 yenerek tur atladı. Karşılaşma sonrası sarı lacivertli takımın orta saha oyuncusu Willian Arao açıklamalarda bulundu.

"İyi bir oyun sergiledik"

Yayıncı kuruluş A Spor'a konuşan Arao, karşılaşmayla ilgili olarak "İyi bir oyun sergiledik. Oyunun her anında, başından sonuna kadar etkiliydik." diye konuştu.

"Ligde daha çok şey olabilir"

Beşiktaş'a 4-2 yenildikleri maçla ilgili gelen bir soru üzerine Brezilyalı futbolcu, "Bizim için karmaşık bir maçtı. O maçta neler olduğunu ve neden olduğunu anlayıp bir an önce düzeltmek istiyoruz. Lig henüz bitmedi. Lider Galatasaray'ın 6 puan gerisindeyiz ama hala alınacak 27 puan var. Ligde daha çok şey olabilir." yanıtını verdi.

"Sözlerim yanlış anlaşıldıysa özür dilerim"

Arao, Brezilya basınına verdiği röportajla ilgili tribünlerden tepki gelmesi hakkında ise yanlış anlaşıldığını belirterek "Ben bir röportaj vermiştim ama sözlerimin yanlış anlaşıldığını görüyorum. Bana bir soru soruldu ve cevap verdim. Ben, bana sorulan bir soruya cevap verdim. Bana, 'Jorge Jesus Brezilya'ya gelirse nasıl olur?' diye soruldu. 'Ben de giderse başarılı olur ama benim dileğim, onunla birlikte burada uzun yıllar kalmamız' dedim. Sözlerim yanlış anlaşıldıysa özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan paylaştı

Öte yandan Willian Arao, karşılaşma sonrası Jorge Jesus ve Brezilya Milli Takımı için verdiği röportaj hakkında yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabından da paylaştı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...