Ajansspor

Yabancı inatlaşması sürüyor! Kulüpler Birliği’nden TFF'ye karşı hamle

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Süper Lig ekipleri, Kulüpler Birliği aracılığıyla Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı yabancı kuralına karşı Tahkim Kurulu’na başvurdu.

Yabancı inatlaşması sürüyor! Kulüpler Birliği’nden TFF'ye karşı hamle
Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 39 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig kulüpleri ile TFF arasındaki yabancı futbolcu kuralı tartışması devam ediyor. Kulüpler Birliği Vakfı, federasyonun 8’i sahada olmak üzere 14 yabancı kararını iptal ettirmek üzere Tahkim Kurulu’na gitti.  

Kulüpler Birliği açıklamasında, “TFF'nin yabancı oyuncu kuralı ile ilgili almış olduğu kararın iptali için Tahkim Kurulu'na başvurduk" denildi.

 

Kulüpler Birliği'nin paylaşımında ayrıca Tahkim Kuruluna sunulan 4 sayfalık itiraz dilekçesine de yer verildi.

 

Bilindiği gibi Kulüpler Birliği ile TFF Başkanı Nihat Özdemir pazartesi günü biraraya gelmişti. Süper Lig kulüpleri bu toplantıda Özdemir'den yabancı kuralını 1 yıl daha ertelemesini istedi. 

Nihat Özdemir ise kulüplerin bu talebini TFF olarak değerlendireceklerini belirtmekle beraber geri adım atmayacağı sinyalini vermişti. Kulüpler Birliği'nin bu son hamlesi de TFF'nin kuralı değiştireceğinden umudu kestikleri şeklinde yorumlandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...