Ajansspor

Yamantürk seçildi ama kutlama yok!

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanlığı'na dün açık ara farkla Tevfik Yamantürk yeniden seçildi. Ancak kulübün resmi sitesinde Yamantürk'e bir kutlama ifadesine henüz yer verilmedi.

Yamantürk seçildi ama kutlama yok!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 52 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Divan Kurulu seçimleri dün yapıldı. Seçimleri açık ara farkla mevcut başkan Tevfik Yamantürk kazandı. Başkanlık için Yamantürk'e karşı eski divan başkanı Yalçın Karadeniz ile Aydoğan Cevahir yarıştı. Yamantürk, 869 oyla yeniden başkan seçilirken, Karadeniz 399 ve Cevahir de sadece 20 oy alabildi. Sonuçların belli olmasından sonra Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yeniden seçilen Tevfik Yamantürk'e bir kutlama yapılmaması dikkat çekti.

Sadece "Hayırlı olsun" denildi

Siteden divan seçimlerine dair verilen haberde adayların aldığı oy oranları verildikten sonra sadece hayırlı olması dilendi. İşte Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde divan kurulu seçimlerine dair girilen haber: 

"Kulübümüzün Divan Kurulu Seçimi, bugün Vodafone Park’ta gerçekleştirilmiştir.

Sandık sonuçları şu şekilde oluşmuştur:

Divan Kurulu Seçimi’nin Camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz."

Haber fotosu başkanın oy anı

Resmi siteye girilen haberin ana fotosunda başkan Ahmet Nur Çebi'nin oy kullandığı andan bir kare kullanıldı. Haberin galeri kısmındaysa yarışan üç adayı ve divan seçimini yöneten disiplin kurulu başkanı Ahmet Akpınar'ın birlikte poz verdiği fotoğraf da yer aldı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...