Ajansspor

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'e büyük şok: PFDK cezaları açıkladı

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

PFDK, ÖK Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'e Kayserispor maçı sonrası hakem Halis Özkahya'ya tepkisi nedeniyle 75 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'e büyük şok: PFDK cezaları açıkladı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 47 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararlarını açıkladı.

PFDK, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'e Kayserispor maçından sonra sahaya inmesi ve yaptığı açıklamalar nedeniyle 57.500 TL para cezası ve 75 gün hak mahrumiyeti cezası verdiğini açıkladı.

TFF'den konuk ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

 

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 2-2 sona eren Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Yukatel Kayserispor maçının ardından Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, sahaya girerek maçın hakemi Hüseyin Göçek'e saldırı girişiminde bulunmuş futbolcular, fiziki müdahale olmadan araya girmişlerdi.


Geçtiğimiz günlede konuyla ilgili Ajansspor'a konuşan Adil Gevrek, "Hüseyin Göçek'in yanına kesinlikle fiziki müdahale için gitmedim. Öyle bir amacım olsa da yapardım. Hüseyin Göçek'e sözlü olarak yaptığı hataları anlatacaktım ve Yeni Malatyaspor'un hakkını savunacaktım. Fakat hakemin yanına gidişim, koşuşum çok yanlış algılandı. Saat 14.00'te Kulüpler Birliği'nde toplantımız var. Toplantı sonrasında da daha geniş açıklama yapacağım." ifadelerini kullandı.

 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...