Yılmaz Vural: "Milli takım, Fenerbahçe derken 2. Lig'den bir takımda çalışmak istemezdim"
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Geçtiğimiz günlerde adı Sakaryaspor ile anılan Yılmaz Vural "Milli takım, Fenerbahçe derken 2. Lig'den bir takımda çalışmak istemezdim" ifadelerini kullandı

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sakaryaspor, Yılmaz Vural'la yaşanan anlaşmazlık sonrası teknik direktörlük koltuğuna Tuncay Şanlı'nın getirildiğini duyurmuştu. Vural, Sakaryaspor’un son maçını tribünden izlemiş ancak, yapılan görüşmelerde netice sağlanamamıştı.
Sakaryaspor ile anlaşamayan Yılmaz Vural ise bu konuda tartışma yaratacak bir açıklama yaptı. Vural "Milli takım, Fenerbahçe derken 2. Lig'den bir takımda çalışmak istemezdim. Küçümsemekten değil. Ekonomisi daha düzgün, imkanları daha iyi olan yerlerde çalışalım. Antrenörlük hayatımızın sonlarına gelmek üzereyiz." dedi.
Yılmaz Vural: "Başkanla konuştuk. Onlar kendi tasarruflarını kullanmışlar. Başkan bana 'Seni arayacağım' dedi. Arabayla İstanbul'a dönüyordum. İrtibat kuramadık herhalde. Tuncay Şanlı geldi, daha mutlu oldum. Tuncay'a yakışır. O da bir imkan yakaladı. Genç bir kardeşimiz. Sakaryaspor'un başına geçti. Çok konuşup da kulübün gidişatını etkilemek istemem. Tuncay Şanlı benim kardeşimdir."
Anlaşamadığı Sakaryaspor konusunda ise Vural "Sakarya'yı benim dedelerim kurmuş. O kadar yerlisiyiz biz. Bu sevginin karşılığında para konuşulması falan beni üzer. Kesin bu muhabbeti." dedi.
Yılmaz Vural'ın Sakaryaspor ile anlaşamamasının sebebinin para olmadığı söylemesi üzerine Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç bir açıklama yaptı. Genç: ”Sn. Yılmaz Vural sezon sonuna kadar 2 milyon TL peşin, 2 milyon TL şampiyonluk primi, yardımcıları için peşinat, maaş ve şampiyonluk primleri dahil kalan 6 maç için toplamda 5 milyon TL’yi kulübümüzden talep etmiştir!” ifadelerini kullandı.