Ajansspor

Yönetim görevi kabul etmedi!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Bugün yapılan Olağan Genel Kurul'da yeniden başkan seçilen Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, görevi kabul etmediğini belirterek, "Bizler görevi kabul etmiyoruz, artık top bizden çıktı" dedi.

Yönetim görevi kabul etmedi!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 42 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Yönetim görevi kabul etmedi!
Yönetim görevi kabul etmedi!

Yönetim görevi kabul etmedi!

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Ziya Eren, 6.5 yıldır yürüttüğü kulüp başkanlığı görevinde Kayseri Erciyesspor'a kimsenin destek çıkmadığını, kulübün yalnızlaştırıldığını belirtti. Eren sözlerine şöyle devam etti:

"İlk kongreye biz katılmadık, bu bir mesajdı. Ancak bunu kimse görmedi. Aradan geçen bir aylık süre içerisinde hiçbir Allah'ın kulu bizi aramadı. Bu kulübün sahipsiz olduğunu bizler de görmedik. Olağan kongreye yine katılmadık. Biz bu işte yokuz artık. Fakat her halde inanılmadı. Yaptığımız istişareler neticesinde biz bu yönetimde olmak istemiyoruz. Kıymetimiz bilinmedi, yaptığımız iş görülmedi. Bu saatten sonra da biz bu işi olağanüstü kongreye götüreceğiz. Yönetim olarak almış olduğunun kararın arkasında duracağız. Takıma sahip çıkılmadığını herkes biliyor. 80 milyonluk ülkeye Kayseri'yi güldürmeye kimsenin hakkı yok. Top bizden çıktı. Şehrin ileri gelenlerine topu bırakıyoruz."

 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...