Ajansspor

Yunus Yıldırım'ın jübilesinde Göztepe kazandı..

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Hakemliği bırakan Yunus Yıldırım'ın jübile maçında Göztepe, Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendi.

Yunus Yıldırım'ın jübilesinde Göztepe kazandı..
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 44 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Yunus Yıldırım'ın jübilesinde Göztepe kazandı..
Yunus Yıldırım'ın jübilesinde Göztepe kazandı..

Yunus Yıldırım'ın jübilesinde Göztepe kazandı..

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçı Göztepe, 37. dakikada Emre Aygün, 53. dakikada Robert Maah ve 78. dakikada Nahir Besara'nın golleriyle kazandı. Akhisar Belediyespor'un tek golü 47. dakikada Aykut Çeviker'den geldi.

Karşılaşmanın 10. dakikasında yerini hakem Koray Gencerler'e bırakan Yunus Yıldırım, yaptığı açıklamada büyük bir gurur duyduğunu ifade etti.

Sahaya çıktığında hakemliğe başladığı günleri hatırladığını kaydeden Yıldırım, "Hakemlik kariyerimin bugünlere gelmesinde emeği olan bütün futbol kulüplerine Türkiye Futbol Federasyonu'na ve Merkez Hakem Kurulu'na çok teşekkür ediyorum. Böyle bir maç organize eden Akhisar Belediyespor ve Göztepe kulüplerine çok teşekkür ediyorum. Hakemliğe ilk başladığımızda hepimizin dileği yaşımız geldiğinde gönlümüzce bırakmaktı, biz bıraktık inşallah bizden sonra gelecek hakem arkadaşlarımız da aynı şekilde gönüllerince bırakırlar" şeklinde konuştu. 

Yunus Yıldırım'a maç öncesinde çeşitli dernek ve temsilcilikler plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...