Ajansspor

Yüzmede flaş ayrılık!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Yüzmede flaş ayrılık!

Yüzmede flaş ayrılık!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 37 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Yüzmede flaş ayrılık!
Yüzmede flaş ayrılık!

Yüzmede flaş ayrılık!

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Aydın Karakuzu, yaptığı yazılı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.

Açıklama şöyle:

"En son kamuoyuna yansıyan ve hepimizi derinden üzen ve camiamızın onaylamadığı centilmenlik kuralları dışındaki doping ve benzeri iddialar tarafımca üzüntüyle karşılanmıştır.

Bahis konu edilen antrenörümüzün kendi sağlık problemleri nedeni ile bir ilaç kullanmış olup, yüzme camiasının hiçbir sporcusunda yasaklı madde saptanmamıştır.

Tüm bunlara rağmen konu ile ilgili hem sayın Spor Bakanımız hem şahsımın hassasiyeti gereği olarak tüm sorumluluğu Federasyonumuz Yönetim Kurulu adına Federasyon başkanı olarak üstleniyorum.

6 Kasım 2016 tarihinde kıymetli oylarınızla görevlendirildiğim Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığından 07.02.2017 tarihi itibari ile istifa ediyorum.

Bundan sonra tüm yüzme ailesine  esenlikler ve başarılar dilerim"

Bu videoya da göz atabilirsin