Ajansspor

Zirvede 'Fırtına' var! 10 kişilik Fenerbahçe direnemedi

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Süper Lig'de Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek liderliği rakibinden devraldı. Ali Şansalan'ın çok tartışıldığı, Kim Min-jae'nin kırmızı kart gördüğü maçın özeti haberimizde...

 Zirvede 'Fırtına' var! 10 kişilik Fenerbahçe direnemedi
Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 1 dk
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 3-1 yendi. Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan dev maç golleri, kırmızı kartı, penaltısı ve hakem Ali Şansalan'ın kararlarıyla çok konuşuldu.   

Mücadeleyi yüzde 50 kapasitenin tamamını dolduran 21 bin bordo-mavili taraftar izledi. Zorlu karşılaşma golle başladı. Henüz 3. dakikada Diego Rossi, Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.  

Ardından 13 ve 23. dakikalarda iki sarı kart gören Kim Min-jae oyundan atıldı. Fenerbahçe 10 kişi kaldığı pozisyonun devamında Bakasetas'ın kullandığı frikikle toğu ağlarına gördü. İlk yarı 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarı Fenerbahçe, Luiz Gustavo'yu savunmaya çekerek oyunu kendi sahasında kabullendi. Marek Hamsik'in oynamadığı Trabzonspor'da ise sakatlanan Nwakaeme ve Bruno Peres de oyunu terk etmek zorunda kaldı. 

İkinci yarıda yüklenen Trabzonspor uzun süre galibiyet golünü aradı. Önce Dorukhan Toköz'ün kafa vuruşu direkten döndü. 87. dakikada Szalai ile Cornelius'unn mücadelesinde VAR'daki Halil Umut Meler'in uyarısıyla Ali Şansalan penaltı kararı verdi. Bakasetas, Trabzonspor'u 2-1 öne geçirirken, 2 dakika sonra da Yusuf Sarı skoru belirledi. 

Bu sonuçla puanını 21 yapan Trabzonspor, Süper Lig'de liderliğe yükseldi. Fenerbahçe ise 19 puanla 2. sırada kalırken bu sezon Başakşehir maçından sonra ikinci yenilgisini aldı.

 

Süper Lig'deki Trabzonspor-Fenerbahçe maçının önemli dakikalarının özeti şöyle... 

 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...