Mustafa Aztopal, Samsunspor ile anlaştı

Eren Tuncay
06.03.2023 - 11:56 | Son Güncellenme: 06.03.2023 - 12:02

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor, daha önce de kulüpte görev alan Mustafa Aztopal ile genel menajerlik için anlaşmaya vardı.

Mustafa Aztopal, Samsunspor ile anlaştı

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR 

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından Samsunspor, transfer sezonunun tamamlanmasının ardından dikkat çekecek bir transfere imza attı. Karadeniz ekibi, daha önce de kulüpte görev alan Mustafa Aztopal ile genel menajerlik için anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın kısa süre içerisi de yapılması bekleniyor. 

2021'de istifa etmişti 

Hakemliği bıraktıktan sonra futbol yöneticiliği yapan Mustafa Aztopal, 2018-2021 yılları arasında Samsunspor'da görev aldı. 2021 yılında kırmızı beyazlılardan istifa eden 45 yaşındaki spor adamı, o tarihten bu yana boşta bulunuyordu. 

Almanya'da doğdu 

3 Şubat 1978'de Samsun'dan göçen bir ailenin oğlu olarak Almanya'nın Schwerte kentinde doğan Aztopal, Marmara Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuş, finans sektöründe çalışmış ve futbol hakemliği yaptıktana sonra ise 2011'de Liverpool Üniversitesi'nde futbol endüstrisi üzerine yüksek lisans yaptı. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Eroğlu'ndan şampiyonluk sözleri: "Kupayı beraber kaldıracağız"
Habere Git

Fortuna Sittard'da görev aldı

Kasımpaşa'da üç yıl icra kurulu üyeliği yaptıktan sonra Kebele'de idari ve pazarlama direktörü olarak 2 yıl görev aldı. Aztopal, 2017 ile 2018 yolları arasında Hollanda ekiplerinden Fortuna Sittard'ın sportif direktörlüğünü de yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler