30 yıl sonra maç kaçırdı! O taraftar konuştu...

24.05.2020 - 22:26 | Son Güncellenme: 24.05.2020 - 22:32

Hannover 96 takımının taraftarı, uzun yıllardır düzenli olarak takımını desteklemeye gidiyor. Patrick Zube'nin 30 yıllık hikayesi, koronavirüs sebebiyle son buldu.

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Almanya 2. Ligi'nde Kenan Koçak'ın çalıştırdığı Hannover 96, deplasmanda Osnabrück'ü 4-2 mağlup etti. Bu maçla ilgili bir ayrıntı, Alman basınında yer aldı. Patrick Zube adındaki bir Hannover taraftarı, 1990'dan bu yana ilk kez Hannover'in bir deplasman maçını koronavirüs sebebiyle kaçırdı. Taraftar ile Bild röportaj yaptı.

30 yıldır maçları kaçırmıyordu

Aslında stadın tam önüne geldi ama içeri giremedi. 46 yaşındaki Hannover taraftarı, seyircisiz maçların bitmesini ve yeniden tribünde olmayı hayal ediyor. Zube, "Halen içeri girme şansımız olsa bu bir mucize olurdu. Lig, kupa, hazırlık maçları ve her antrenman kampını takip ettim. 30 yıl oldu" dedi.

Ölüm tehlikesi olmasa o maçları da izlerdi...

Zube, 2004 yılında takımının 2 iç saha maçını kaçırmış. O dönemi ise, "Yine de maçlara gitmek istedim. Ama bunu doktorum, ölüm tehlikesi sebebiyle engelledi" ifadelerini kullandı.

"Hayatımın en kötü günü"

Maça girememesini ise Hannover taraftarı, "Çok üzgünüm. Hayatımın en kötü günü" diyerek tanımlıyor. 90 dakika boyunca sokaklarda dolaşan taraftar, maçı televizyonda izlemeyi tercih etmediğini söylüyor. "Hayır, bunu istemedim. Böyle bir maçı izlemek acı verici olurdu. Çünkü ben orada değilim" sözleriyle üzüntüsünü dile getiriyor.

Kenan Koçak ile Hannover'in yükselişi sürüyor

Bu arada Kenan Koçak ile beraber çıkışa geçen Hannover 96, ligde 35 puanla 9. sırada bulunuyor. Takımı küme düşme hattından hızla uzaklaştıran Kenan Koçak, yakın zamanda kulübü Hannover ile 2023'e kadar sürecek yeni sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler