A Milli Takım'da play-off öncesi büyük tehlike! Tam 7 isim sarı kart ceza sınırında

16.11.2021 - 10:33 | Son Güncellenme: 16.11.2021 - 10:38

Milli Takımımız, Karadağ karşılaşmasının ardından Dünya Kupası'na doğrudan katılmayı planlasa da düşünmek istemediğimiz diğer ihtimal olan play-off için büyük bir tehlike kapıda....

A Milli Takım'da play-off öncesi büyük tehlike! Tam 7 isim sarı kart ceza sınırında
Detaylar geliyor...

7 isim sarı kart sınırında

Fotomaç'ın haberine göre; A Milli Takımımız, 2022 Dünya Kupası yolunda kritik maçta, Karadağ ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ay-yıldızlılarda zorlu karşılaşma öncesi sarı kart alarmı verildi. Milli Takım'da tam 7 isim sarı kart sınırında. Bu futbolcular sarı kart gördükleri takdirde Milli Takım play-off'a kalırsa forma giyemeyecek.

Cebelitarık önünde beklediğimiz gibi farklı bir galibiyet alan (6-0) A Milli Takımımız, hem Hollanda'nın hem de Norveç'in takılmasıyla Karadağ deplasmanına büyük umutlarla geldi.

Play-off ihtimali var

Amsterdam'da oynanacak Hollanda-Norveç maçından Hollanda galibiyeti çıkarsa Karadağ karşısında ne sonuç alırsak alalım play-off'a kalıyoruz. Norveç'in yiyeceği farktan en fazla 1 farkla yenilmemiz koşuluyla...

Hedef direkt katılım

A Milli Takımımız, Karadağ karşısında galip gelirse; Norveç de bizimle aynı veya 1 farkla Hollanda'yı mağlup ederse 2022 Dünya Kupası'na direkt katılım sağlayacağız.

Mert Müldür cezalı

Solukların tutulacağı maç öncesi Mert Müldür cezalı; Burak Yılmaz, Çağlar Söyüncü, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Zeki Çelik, Berat Özdemir ve Kaan Ayhan sarı kart ceza sınırında.

Bu isimler Karadağ karşısında sarı kart görürse, play-off oynamamız durumunda takımı yalnız bırakacak.

Senin için hazırladığımız haberler