Trabzonspor'da Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

Akın Ungan
10.05.2022 - 23:51 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 23:57

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a 4-2 yenilerek, kupadan elenen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 4-2 kaybederek Türkiye Kupası'na veda eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

"Oyun üstünlüğünü ele almaya başladılar"

Abdullah Avcı şunları söyledi: "Böyle bir şiddetli baskı, tribünler, bunları bekliyorduk. Penaltı golüyle başladık. Geçerken kaybettiğimiz toplardan duran top kazandılar ve oyun üstünlüğünü ele almaya başladılar."

"Onların iştahı çok daha fazlaydı"

"Oyun bitiyor gibiydi penaltı pozisyonu oldu. Çok fazla görmedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim penaltı ile ilgili. Son bölümde bizim gibi bir takım 2 tane gol yememeliydi. Böyle bir müsabakayı kaybettik. Bir kere Kayserispor çok arzulu oynadı. Biz oyunun içinde bir bölümde iyi oynadık. Onların iştahı çok daha fazlaydı."

"Kupalar kazanılır ama açtığımız yaralar çok daha fazla oluyor"

"Biz bu ülkenin şampiyon takımıyız. Geçen hafta Hatay'a gittik. En azından saygı gördük. Emniyet kontrol etmiyor mu acaba içeri girerken? Her şeyi yedik. Patlayıcı madde de yedik, kafamıza su da çakmak da yedik. Ben bu oyunun dışına çıkmayacağım. Kupalar kazanılır ama açtığımız yaralar çok daha fazla oluyor."

"Ben bu senenin saygı bekleyen bir takımıyım"

"Kayserispor'u tekrar tebrik ediyorum ama gençlere örnek gösterebileceğimiz hiçbir şey yok. Ben bu senenin ligi domine etmiş, hiçbir takımı yanına yaklaştırmamış, şampiyon olmuş, saygı bekleyen bir takımıyım. Burada tabii ki kazanmak olabilir, kazananını da tebrik ediyoruz. Bugün hakikaten çok üzüldüm. Kayserispor'a finalde başarılar diliyorum. Biz şampiyon takımız. Son 2 maçımızı da keyif yaparak çıkıp, oynayacağız."

Senin için hazırladığımız haberler