Aboubakar, Beşiktaş'a Pahalı Geldi! Listedeki Son İsim Mame Diouf | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
10.01.2023 - 10:25 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 10:44

Transfer haberleri... Hollandalı golcü Wout Weghorst ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, Aboubakar ve Mame Diof'u listesine dahil etti. Detaylar.

Aboubakar, Beşiktaş'a Pahalı Geldi! Listedeki Son İsim Mame Diouf | Transfer Haberleri

Beşiktaş yönetimi, İngiltere Premier Ligi Manchester United'ın teklifini kabul eden Hollandalı golcü Wout Weghorst'un yerine gelecek oyuncu için çalışmalarını sürdürüyor. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçı sonrası Weghorst ile ilgili, "Wout Weghorst'un hareketini görmedim ve bilmiyorum. Bilmediğim şeyi konuşamam. Wout, yürekten oynuyor. Katkı yapıyor. Birinin geleceği ile ilgili konuşmayı uygun bulmuyorum, gündemimizde öyle bir şey yok. Konyaspor maçına odaklanmış durumdayız" ifadelerini kullanmıştı.

Aboubakar pahalı geldi

Siyah-beyazlı takım ilk olarak Al Nassr forması giyen eski oyuncusu Vincent Aboubakar'a yöneldi ancak Kamerunlu oyuncu yıllık 3.5 milyon Euro istedi. Yönetim bu rakamı pahalı buldu ve başka arayışlara yöneldi. İşte listedeki son isim...

Beşiktaş, Mame Diouf’u transfer listesine aldı

Hürriyet'te yer alan habere göre; Aboubakar'ın rakamını yüksek bulan Beşiktaş yönetimi olumlu yanıt alamayınca rotayı Konyaspor’da oynayan Senegalli Mame Diouf’a çevirdi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | F.Bahçe yönetiminden Altay Bayındır'a taviz yok! Sözleşmesi...
Habere Git

Türkiye’de üçüncü yılını yaşayan Diouf, ilk iki sezonunda Hatayspor forması giydi. Bordo beyazlı takımda başarılı performans gösterip 75 resmi maçta 31 gol, 8 asist üreten 35 yaşındaki futbolcu, bu sezonun başında Konyaspor’a Transfer oldu. 

Diouf, Karagümrük maçında hat-trick yaptı

Yeşil beyazlı takımda oynadığı 12 lig karşılaşmasında 7 gol atıp 2 asist yapan Diouf, önceki gün takımının 3-3 berabere kaldığı Karagümrük maçında 3 gol birden kaydetti. 

Türkiye’yi çok iyi tanıması ve istikrarlı bir başarı grafiği olması nedeniyle tercih edilen Senegalli futbolcunun transferiyle ilgili çalışmaların başladığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Fenerbahçe girdaptan nasıl çıkar? Reçeteyi yazdı
Habere Git

Mame Diouf kimdir?

  • Doğum tarihi: 16 Aralık 1987
  • Doğum yeri: Dakar
  • Boy: 1.85 metre
  • Mevki: Santrfor
  • Oynadığı kulüpler: ASC Jaraaf, Molde, Manchester United, Blackburn, Hannover, Stoke, Hatayspor, Konyaspor
  • Senegal Milli Takımı kariyeri: 51 maç-10 gol

35 yaşındaki golcü oyuncunun yeşil-beyazlı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler