İsviçre Maçını Boş Geçen Vincent Aboubakar Verdiği Sözünü Tutamadı

İsa Kethüda
24.11.2022 - 15:13 | Son Güncellenme: 24.11.2022 - 15:21

2022 FIFA Dünya Kupası G Grubu'ndaki ilk karşılaşmada İsviçre'ye 1-0 mağlup olan Kamerun'da Vincent Aboubakar verdiği sözü tutamadı. İşte detaylar...

İsviçre Maçını Boş Geçen Vincent Aboubakar Verdiği Sözünü Tutamadı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaşlı eski golcü Vincent Aboubakar, Dünya Kupası öncesi ortaya attığı iddiasıyla gündeme geldi. Ancak tecrübeli golcü daha ilk maçında tabiri caizse çuvalladı. Aboubakar, her maç en gaz 2 gol atacağını öne sürmüştü. Ama bugün yedek başladığı İsviçre maçını boş geçerken, Kamerun, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

"Yazın, her maç en az 2 golüm var"

Aboubakar, iki gün önce meydan okuyarak, "Bize 'Gruptan çıkmanız imkânsız' diyen ve de bizimle alay eden bazı Kamerunlular'a buradan söylüyorum: 'Her maç en az 2 golüm var'. Bunu bir kenara yazın. Kamerun için her şeyin mümkün olduğunu göreceksiniz" dedi.

Aboubakar maça yedek başladı

Türkiye'de Galatasaray ve Trabzonspor forması giyen Rigobert Song'un çalıştırdığı Kamerun ilk maçında hayal kırıklığı yarattı. Aynı şekilde turnuvaya büyük iddiayla gelen Aboubakar da. Song, 30 yaşındaki yıldızı 74. dakikada Choupo-Moting'in yerine oyuna aldı ama kısıtlı sürede gol atma olanağı bulamadı.

İlgini Çekebilir
Kamerun'a evlat yarası!
Habere Git

Beşiktaşlı N'Koudou da yedekten girdi

Song, Beşiktaşlı Kevin N'Koudou'yu da yedek soyundurdu. Siyah beyazlı kanat oyuncusu da Aboubakar gibi maçın 74. dakikasında oyuna dahil oldu. N'Koudou, Toko Ekambi'nin yerine girdi.  Ancak Song'un bu iki 'siyah beyazlı' müdahalesi puan almaya yetmedi.

Senin için hazırladığımız haberler