Al Nassr, Al Shabab ile Berabere Kaldı, Aboubakar Forma Giymedi

İsa Kethüda
14.01.2023 - 23:01 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 00:51

Suudi Arabistan Ligi 13. hafta karşılaşmasında Al Nassr, deplasmanda Al Shabab ile berabere kaldı. Beşiktaş'ın transfer listesindeki Aboubakar forma giymedi.

Al Nassr, Al Shabab ile Berabere Kaldı, Aboubakar Forma Giymedi

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Suudi Arabistan Pro Ligi 13. hafta mücadelesinde Al Nassr, deplasmanda Al Shabab ile 0-0 berabere kaldı.

Aboubakar forma giymedi

Ligde 30 puanla ilk sırada yer alan Al Nassr'da Vincent Aboubakar maç kadrosunda yer almasına rağmen forma şansı bulamadı.

"Aboubakar'ı kadroya aldın peki niyet oynatmadın?"

Al Nassr taraftarları karşılaşma sonrası teknik direktör Rudi Garcia'ya Aboubakar'ı neden oynatmadığı ile ilgili tepki gösterdi. Taraftarlar, "Aboubakar'ı kadroya aldın peki niyet oynatmadın? Neden bugün hiç süre almadı?" diye serzenişte bulundular.

Garci da maç sonrası Aboubakar ile ilgili sorulan soruya, "Sakatlıktan döndü bu yüzden riske etmedim" dedi.

İlgini Çekebilir
Kocadağ, görüştükleri oyuncuyu duyurdu: "Evet, listemizde!"
Habere Git

Weghorst'un yerine Aboubakar

Bilindiği üzere Beşiktaş, Wout Weghorst'un Manchester United'a transfer olmasının ardından yerini eski oyuncusu Vincent Aboubakar ile doldurmak istemişti. 

Bugün Konyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Asbaşkan Emre Kocadağ, Aboubakar transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocadağ: "Aboubakar gündemimizde"

Kocadağ, "Aboubakar'ın da Beşiktaş'a çok büyük hizmetleri olmuş, şampiyonlukta çok büyük katkısı olmuş bir oyuncu. Gündemimizde demek istiyorum ama sözleşmesi devam ediyor takımıyla. Oradaki durumu netleşir netleşmez bakacağız" şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı: "Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin"
Habere Git

Bu sezonki performansı

Öte yandan, kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Kamerunlu yıldız, bu sezon forma giydiği 12 maçta 4 gol ve 2 asist kaydetti. 

Opsina'da kırık tespit edildi

Öte yandan, Al Nassr'da kaleci David Ospina karşılaşmada sakatlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, oyuncunun dirsek kemiklerinin birinde kırık tespit edildiği ve yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. 

Senin için hazırladığımız haberler