Aboubakar’a hücum! Golcü futbolcuda flaş gelişme

10.11.2021 - 21:41 | Son Güncellenme: 10.11.2021 - 22:12

Transfer haberleri... Beşiktaş’ın eski golcüsü Vincent Aboubakar’ın, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile yollarını ayıracağı iddiası transfer kulislerini hareketlendirdi.

Aboubakar’a hücum! Golcü futbolcuda flaş gelişme

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'tan sezon öncesi ayrılarak Arap ekibi Al Nassr'ın yolunu tutan Vincent Aboubakar burada aradığını bulamadı. Suudi Arabistan kulübünde yaşanan çalkantılar Anderson Talisca'dan sonra golcü futbolcuyu da yol ayrımına getirdi.  

Aboubakar'ın yerine Slimani

Suudi Arabistan basınından Akhbar'da çıkan habere göre Al Nassr, ara transfer döneminde Aboubakar ile yollarını ayırma kararı aldı. Haberde ayrıca; Kamerunlu futbolcunun yerine bir başka tanıdık isim olan Fenerbahçe'nin eski golcüsü Islam Slimani'nin transfer edilebileceği belirtildi.

 

Al Nassr dağılıyor

Al Nassr'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından kulüp CEO'su ile birlikte teknik direktör Pedro Emanuel'in de görevine son verilmişti. Ayrıca takımdaki Arap ve yabancı oyuncular arasında ikilik yaşanmış ve tartışmalar medyaya da yansımıştı.

Aboubakar geri mi dönüyor?

Vincent Aboubakar ise bu sezon ligde çıktığı 9 maçta 3 gol kaydetti. Tecrübeli santrfor son 4 karşılaşamada ağları havalandıramadı. Aboubakar'ın Arap Ligi'nden ayrılması durumunda rotasının yeniden Türkiye olabileceği iddia edildi.

Beşiktaş taraftarı tepkili

29 yaşındaki futbolcu hakkında özellikle sosyal medyada Beşiktaş'a geri dönebileceği yorumları yapıldı. Ancak siyah-beyazlı taraftarların önemli bir bölümü, bu futbolcunun geçen sezon takım şampiyonluğa giderken sakatlığını gerekçe göstererek oynamadığını hatırlattı ve bu transfere karşı olduklarını duyurdu. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta hedef Anderson Talisca! İlk görüşme yapıldı...
Habere Git

Süper Lig'de başka bir takıma gider mi?

Bununla birlikte Aboubakar'ın devre arası transfer döneminde başka takımlara transfer olacağı iddiaları da güç kazandı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da Kamerunlu futbolcuyu yakından takip ettiği ve fırsat transferi için devreye girebileceği ifade ediliyor. 

Geçen sezon ne olmuştu?

Geçtiğimiz sezon fazla şans bulamadığı Porto'dan ikinci kez Beşiktaş'a gelen Vincent Aboubakar adeta yeniden doğdu. Siyah-beyazlı takıma Süper Lig'de 15 gol, 5 asistle büyük katkı yapan Kamerunlu sezon sonuna doğru sakatlandı. 30 maçta oynaması durumunda sözleşmesi otomatikman uzayacak tecrübeli golcünün 29 karşılaşmada forma giyip 30. maça bir türlü çıkmaması ise çeşitli spekülasyonları beraberinde getirmişti. Aboubakar bu maddeden yararlanarak sezon sonunda bonservissiz şekilde Al Nassr'a transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler