Acun Ilıcalı'nın transfer hedefinde Galatasaraylı Ryan Babel var

Feride Kara
24.01.2022 - 21:10 | Son Güncellenme: 24.01.2022 - 21:20

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde satın aldığı İngiltere Championship Ligi takımlarından Hull City Galatasaraylı futbolcu Ryan Babel'i gündemine aldı

Acun Ilıcalı'nın transfer hedefinde Galatasaraylı Ryan Babel var

Acun Ilıcalı Hull City satın aldıktan sonra Süper Lig'den Fenerbahçeli Allahyar ve Fatih Karagümrüklü Pesic'e talip olmuştu. Bu iki isimden sonra Hull City'nin gündemine Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel geldi. 

Hull City Babel'i istiyor

Acun Ilıcalı'nın başkanlığında iki maçta 6 puan alan Hull City İngiltere Championship Ligi’nde 29 puanla 19. sırada yer alıyor. Gol sorunu yaşayan Hull City Galatasaray'da istenen performansı bir türlü sergileyemeyen Babel'i istiyor. Bu sezon Galatasaray ile 26 maça çıkan Babel tek golünü UEFA Avrupa Liginde Marsilya'ya atmıştı. 

İlgini Çekebilir
Pesic ve Allahyar'ı transfer eden Acun Ilıcalı, yeni hocasını da buldu!
Habere Git

Ryan Babel hangi takımlarda oynadı?

Ajax altyapısında yetişen Ryan Babel, 4 yıllık Liverpool kariyerinin devamında Hoffenheim'de 1.5 sezon geçirdi. Daha sonra Ajax'a geri dönen Hollandalı futbolcu 2013 yazında ise Kasımpaşa'ya imza attı ve Süper Lig penceresini açtı.

Kasımpaşa'dan Al-Ain'e, oradan da Deportivo La Coruna'ya transfer olan Ryan Babel, 2017 kışında Beşiktaş'a imza attı ve Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. 2019'un Ocak ayında Fulham'a giden Babel yıllar sonra Premier Lig'e döndü ancak sezon sonu takımı küme düşünce Galatasaray'ın yolunu tuttu.

 

Senin için hazırladığımız haberler