Adam Buksa net konuştu! ''Çok şey söyleyebilirim ama sert konuşmak istemiyorum''

Ali Bozkurt
06.05.2024 - 23:23 | Son Güncellenme: 06.05.2024 - 23:28

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasının kapanış maçında Antalyaspor evinde Pendikspor’u ağırladı. Kırmızı-Beyazlı ekip mücadeleden 2-1’lik skorla mağlup ayrıldı.

Adam Buksa net konuştu! ''Çok şey söyleyebilirim ama sert konuşmak istemiyorum''

AJANSSPOR HABER

Sergen Yalçın’ın öğrencileri Süper Lig 35. Haftasında küme düşme hattındaki İstanbul temsilcisi Pendikspor’la karşı karşıya geldi. Corendon Airlines Park’ta oynanan mücadelede Antalyaspor 13. Dakikada Adam Buksa’nın penaltıdan bulduğu gol ile öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Maçın ardından Akreplerin Polonyalı golcüsü Adam Buksa net açıklamalarda bulundu.  

“Sert konuşmak istemiyorum”

Maçın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda çok kolay mağlup olduklarını söyleyen Adam Buksa: Çok şey söylemek istiyorum ama medya önünde çok sert konuşmak istemiyorum. Böyle maçlar kaybetmeyi kabul edemiyorum. Çok kolay mağlubiyetler alıyoruz. Bu da ilk değil. Ligin ikinci yarısında düşüşte olan bir Antalyaspor görüyoruz. Son 10-15 maçtır oynadığımız futbol bizim açımızdan iyi gözükmüyor. Daha iyisini yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Taraftarımıza daha iyi bir Antalyaspor göstermeliydik.’ İfadelerini kullandı. 

“Ligin ilk yarısı daha iyiydik”

Sözlerine devam eden 28 yaşındaki forvet ‘Neden kötü sonuçlar aldığımız hakkında düşüncelerim var ama bunu basın önünde söylemek istemiyorum. Rakibimizin uzun top oynadığı her pozisyonda zorlanıyoruz. Rakip her orta açtığında kalemizde tehlike görüyoruz. Bunun neden olduğuyla alakalı kendi düşüncelerim var ama söylemek istemiyorum. Biz iyi oynamıyoruz. Ligin ilk yarısında daha iyi oynuyorduk. Takım olarak daha iyisini yapmalıydık. Kendimizi eleştirmeliyiz. Maçları bu şekilde kaybediyorsanız çözmeniz gereken bir şeyler vardır’ dedi.

Antalyaspor formasıyla 15 gole ulaştı

Bu sezon başında Antalyaspor’a Fransa League 1 ekibi Lens’ten kiralık olarak gelen Adasm Buksa Trendyol Süper Lig’de 15 gole imza attı. 15 gol atan Buksa bu sezok Kırmızı-Beyazlı ekibin en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor. 

İkinci hala Jehezkel

Süper Lig 20. Hafta mücadelesinde Antalyaspor’un Trabzonspor’u evinde ağırladığı maçta ev sahibi ekibin tek golünü attıktan sonra yaptığı sevinç nedeniyle kadro dışı kalan Sagiv Jehezkel ise kadro dışı kalmasının ardından 15 hafta geçse de 6 gol 2 asist ile birlikte hala Antalyaspor’un en skorer ikinci ismi konumunda. 

Sezon sonu ayrılıyor Nuri Şahin’in ardından takımın başına getirilen ve ilk maçına 5 Ocak’ta Alanyaspor karşısında çıkan Sergen Yalçın Antalyaspor’un başında son günlerini geçiriyor. Pendikspor mağlubiyetinin ardından konuşan Sergen Yalçın “Önümüzdeki sene devam etmeme kararı aldım. Son 3 maç buradayım ama sonra yollarımız ayrılacak. Güzel bir birlikteliğimiz oldu” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler