Adanaspor Harun Alpsoy'u Kampa Dahil Etti! Transfer...

Ali Bozkurt
08.08.2023 - 16:56 | Son Güncellenme: 08.08.2023 - 17:00

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, transfer çalışmalarına devam ederken Harun Alpsoy’u Bolu kampına davet etti. Turuncu-Beyazlılarla kamp sonrasında imza atacak. Detaylar...

Adanaspor Harun Alpsoy'u Kampa Dahil Etti! Transfer...

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, transfer çalışmalarına devam ederken Harun Alpsoy’u Bolu kampına davet etti. Turuncu-Beyazlılarla çalışmalara çıkan deneyimli futbolcunun büyük olasılıkla resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. 

Geçen sezon yaşanan deprem felaketinin ardından ligden çekilen ve yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Kadrosunda önemli değişikliğe giden Turuncu-Beyazlılar, bir dönem Süper Lig’de Antalyaspor forması da giyen Harun Alpsoy ile imza aşamasına geldi. 

Bolu kampına geldi

Son olarak İsviçre 2. Lig takımlarından FC Schaffhausen forması giyen 26 yaşındaki futbolcu, Adanaspor’un Bolu kampına da geldi. Takımla bir araya gelen orta saha oyuncusunun bir sürpriz olmaması halinde resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Adanaspor'a Rapçi sol kanat
Habere Git

Futbola İsviçre’de başladı

Futbol kariyerine İsviçre’de Zürih altyapısında başlayan ve sırasıyla Grasshoppers, Antalyaspor, Altay, Bodrumspor ve FC Schaffhausen adına mücadele veren başarılı futbolcu, 6 ay sonra yeniden Türkiye’de futbol oynamaya hazırlanıyor. 

844 dakika sahada kaldı

Geçen sezon Bodrumspor’da 1, FC Schaffhausen’de de 16 maça çıkan Harun Alpsoy, 844 dakika sahada kalarak 1 asist katkısı verdi. Altay forması giydiği 2020-2021 sezonunda uzun bir sakatlık yaşayan Harun Alpsoy, 2021-2022 sezonunda hiçbir maça çıkamamıştı.

1. Lig'de 9 maç

Harun Alpsoy, Adanaspor’un yer aldığı 1.Lig’de Altay ve Bodrumspor formalarını giymesine karşın fazla süre alamayarak dikkat çekti. Sakatlığı sebebiyle çok süre alamayan deneyimli futbolcu, 1. Lig’de sadece 9 maçta mücadele verdi.

Senin için hazırladığımız haberler