Alanyasporlu oyuncular, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi

25.08.2019 - 03:13 | Son Güncellenme: 25.08.2019 - 00:13

Alanyasporlu oyuncular, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi. TFF Süper Lig'de Alanyaspor'un Kasımpaşa'yı sahasında 4-1 yendiği maç sonrası ev sahibi oyuncular yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Oyuncuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Fabrice N'Sakala: 2'de 2 yapmanın mutluluğu içindeyiz, çok çalışıyoruz. Milli takım arası olacak daha çok çalışıp daha iyisini yapacağız. Asisti yaptığım için çok mutluyum bu işimizin bir parçası.

Anastasios Bakasetas: Golden önce sanırım 20-25 pas yapmışız, güsel hazırlanış oldu. Efe güzel verdi bana bende attım. İkinci yarı güzel performans sergiledik, mutluyum. Alanyaspor'a imza attığım günden beri söylüyorum burası benim için basamak, burada iyi performans sergilemek istiyorum. Milli takımda yer almak istiyorum. Hedefim bundan sonra ki hafta maçında iyi oynamak iyi performans sergilemek.

Cisse: İlk yarı hocamızın isteklerine bağlı kalamadık, kopuk kopuk oynadık. İkinci yarı hocamızı dinledik ve maçı galip bitirdik. Sakala'yı bebeğim diye çağırıyorum, bebeğim bana 2 güzel top attı biri sayıldı biri sayılmadı. Umuarım iyi performansına devam eder. Onun verdiği pasla gol atmaktan mutluyum. taraftarlarımız bizi yaz kış destekliyor, bize itici güç oluyorlar. Onlar için elimizden geleni yapıyoruz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler