Alex’in Antalyaspor'a transferinde kilit rol! En yakın arkadaşının kardeşi...

Akın Ungan
04.05.2024 - 10:08 | Son Güncellenme: 04.05.2024 - 10:27

Alex de Souza'nın Antalyaspor ile anlaşmasında kilit rol oynayan isim ortaya çıktı. Alex'in Türkiye'deki en yakın arkadaşının kardeşi Kırmızı-Beyazlılar'da çalışıyor.

Alex’in Antalyaspor'a transferinde kilit rol! En yakın arkadaşının kardeşi...

AJANSSPOR HABER

Kariyerine teknik direktör olarak devam eden Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile anlaşma sağladı. Brezilyalı çalıştırıcının Antalyaspor'a transferinde önemli rol oynayan isim ortaya çıktı.

En yakın arkadaşının kardeşi Antalyaspor'da!

Alex de Souza’nın Türkiye’deki en yakın arkadaşı 2005-2012 yılları arasında Fenerbahçe’de tercüman olarak görev yapan Samet Güzel. Samet Güzel’in kardeşi Furkan Güzel'in de tercümanlık yaptığı ve Antalyaspor’da çalıştığı ortaya çıktı.

Alex ayrılınca istifa etti

2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Alex de Souza, gösterdiği performans ve saha dışındaki duruşuyla Sarı-Lacivertli taraftarların sevgilisi oldu.

İlgini Çekebilir
Alex de Souza, Süper Lig ekibine teknik direktör oluyor!
Habere Git

Fenerbahçe efsanesinin 1 Ekim 2012 tarihinde sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilmesinin ardından kulüp tercümanı Samet Güzel, 8 Ekim 2012'de görevinden istifa etti.

Hocalık performansı soru işareti

Fenerbahçe’de oynadığı futbolla heykeli dikilen Alex de Souza 3 yıldır sürdürdüğü teknik direktörlük kariyerinde istediği çıkışı yapamadı.

İşte Alex’in teknik direktörlük istatistikleri

2021 yılının Nisan ayında teknik direktörlük kariyerine başlayan Alex de Souza ilk deneyimini Brezilya temsilcisi Sao Paulo’nun U20 takımıyla yaşadı. Alt yaş takımıyla 25 maça çıkan Alex de Souza burada 15 galibiyet 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet alırken 1.96 maç başına puan ortalaması elde etti.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'ı çıldırtan teklif: "Beni nasıl onunla kıyaslarsınız"
Habere Git

Daha sonra kariyerine yine Brezilya’nın ikinci ligi olan Brezilya Serie B temsilcisi Avai FC’de devam eden teknik adam burada A Takımın başında yer aldı. Alex, Avai FC’nin başında 18 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet alırken maç başına 1.17 puan ortalaması elde edebildi.

Senin için hazırladığımız haberler