Ali Çamlı'dan Burak Yılmaz ve Mehmet Büyükekşi Açıklaması

Orhan Gülek
02.05.2024 - 18:23 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 18:28

Son dakika spor haberi: Süper Lig takımı Kayserispor'da Ali Çamlı'dan Burak Yılmaz, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Trendyol hakkında açıklama geldi. Detaylar haberimizde..

Ali Çamlı'dan Burak Yılmaz ve Mehmet Büyükekşi Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Pendikspor'u 2-1 mağlup eden Kayserispor'da başkan Ali Çamlı açıklamalarda bulundu. 

"Kayserispor'un küme düşmesi gibi bir ihtimali hiç aklımdan geçirmedim"

Çamlı, yeni sezonda teknik direktör Burak Yılmaz ile devam edeceklerini açıkladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ali Çamlı, "Kayserispor'u geçmişten gelen sıkıntıları aşarak güvenli limana yanaştırdık. Kayserispor'un küme düşmesi gibi bir ihtimali hiç aklımdan geçirmedim. Pendikspor maçında göze hoş gelen futboldan ziyade sonuca ulaşan bir karşılaşma oldu ve kazandık. Umarım Karagümrük maçını da kazanırız. Şu anda endişe edeceğimiz hiçbir durum yok" dedi. 

Kayserispor, Burak Yılmaz ile devam edecek mi?

"Burak Yılmaz ile gelecek sezon devam edecek misiniz?" sorusuna ise Başkan Çamlı, "Burak Yılmaz gelecek sezon devam edecek. Biz, Burak Yılmaz ile 2.5 yıllık sözleşmeyi laf olsun diye yapmadık. Burak Yılmaz, Kayserispor'un evladı gelecek sezon bizimle birlikte olacak" cevabını verdi. 

"18 Temmuz seçim için uygun bir tarih"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında ise Çamlı, "Bugünkü toplantıya Kayserispor olarak katılım sağlamadık. Bazı kulüp başkanları TFF'nin erken seçim kararı alması yönünde görüş belirtti. Biz ve birkaç kulüp bu görüşte değiliz. Kayserispor olarak görüşümüz 18 Temmuz tarihi seçim için uygundur. İstiyorum ki çok adaylı bir seçim olsun. Mehmet Büyükekşi benim çok değer verdiğim, saygı duyduğum bir insan. Başarılı bir iş çıkardı. Mehmet Büyükekşi; yayıncı kuruluştan gelen gelir, Trendyol ile yapılan sponsorluk anlaşması ve yabancı kuralı konusunda önemli işler yaptı" ifadelerini kullandı. 

"Trendyol ile bir sezon daha devam"

Trendyol ile devam edileceğini söyleyen Ali Çamlı, "Trendyol ile isim sponsorluğu önümüzdeki sezon devam edecek. Mehmet Büyükekşi görev sürecinin sonuna kadar sponsorluk ve diğer konularda çalışacaktır" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler