Ali Koç: "Fenerbahçe, Siyaset Üstü Bir Camiadır"

İsa Kethüda
07.05.2022 - 13:41 | Son Güncellenme: 07.05.2022 - 14:28

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig ekibi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında gündemi değerlendirdi. İşte Koç'un açıklamaları...

Ali Koç: "Fenerbahçe, Siyaset Üstü Bir Camiadır"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Kelimeler boğazımda düğümlendi"

Koç, "Dünkü basın toplantısında kelimeler boğazımda düğümlendi. Kelimeler boğazımda düğümlendi, kulübün menfaati için! Çünkü devletle birçok işimiz var. Bu birçok kulüp için böyle. Belki onlar da bu yüzden sessiz kalıyor. Biz zalim insanlar değiliz, zulme de sessiz kalamayız! "Siyasete girmeyiz" dedi. 

"Fenerbahçe, siyaset üstü bir camiadır"

Evet siyasete girmeyiz. Fenerbahçe, siyaset üstü bir camiadır. Ama siyasete çekiliyoruz, siyasete karıştırılmaya çalışıyoruz. Benim dünkü kullandığım laflar herhangi bir ideoloji ya da siyasi kurumlara değildi. Fakat dün de söylediğim gibi bu durum Türkiye'mize zarar veriyor" dedi. 

Ali Koç'tan Ekrem İmamoğlu'na gönderme

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da bir göndermede bulunan Koç, "Fenerbahçe'yi dışarıdan bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Devleti gözüne kestirmiş bir terör örgütüyle nasıl mücadele ettiğimizi dünya biliyor. Umarım, Fenerbahçe taraftarının Sayın Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez. Sayın İmamoğlu, Divan Başkanımız Uğur Dündar'a 61 numaralı formayı art niyetle vermedi.

İlgini Çekebilir
CANLI | "61 numarayı Fenerbahçeli yaptık"
Habere Git

"Kime ne anlatıyorsunuz?"

Bu ilden gelen insanların genelleme yapmıyorum ama enteresan özellikleri var.  A Milli Takım Teknik Direktörü (Şenol Güneş), Fenerbahçe Stadyumu’na maça bordo mavi kravatla gelir. Şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı da, bordo mavi kravatla gelir. Kime ne anlatıyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

"Arda Güler sezonu kapattı"

Açıklamalarına devam eden Koç, "Yarın başıma ne gelir bilmiyorum ama susarsam da aynada kendime bakamam. 2010-2011 kupasının replikasını yaptırıp Trabzonspor'a göndermek istedim ama arkadaşlarım 'gerek yok' dedi. Nasıl transfer yapacağımı bilmiyorum, harcama limitimin ne olacağını bilmiyorum. Onların söylediği şarkıları söylerseniz, işiniz görülüyor. Söylemezseniz, düşman olursunuz. TFF'nin söylediği şarkıyı söyleyen bir başkan bulabilirsiniz ama bu şarkıyı söylemem. Şampiyonun kupası müzesinde olur. 17.45'teki antrenmanımıza katılabilirseniz bizlere çok büyük destek vermiş olursunuz. Arda Güler sezonu kapattı. Fazla antrenmandan stres sorunu oldu. 3-4 haftalık bir şey ama sezonu kapattı.

Ali Koç'tan İsmail Kartal'a teşekkür mesajı

Takımızın şu andaki durumunda en büyük pay İsmail Kartal Hocamızın. Takımımızda aile havası var. Oyuncular sahada, taraftar tribünde coşuyor. Özlediğimiz Fenerbahçe'yi görüyoruz. 

F.Bahçe'nin teknik direktörü kim olacak?

"Hoca konusuna burada girmeyeceğim. Bu iş kolay bir iş değil, zamanı da değil" diye konuştu. Bu sırada salondan bir kişi "İsmail Hoca kalsın para vermeyelim" diye bağırdı. Bunun üzerine Ali Koç, "Bugün 'devam edilsin' diyenler yarın 'yabancı neden gelmedi' derler. Bu kararı yönetim kurulumuzla birlikte vereceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılında Fenerbahçe şampiyon olsun" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler