Almanlar Yunus Mallı'yı duyurdu! Trabzonspor...

29.01.2021 - 20:02 | Son Güncellenme: 29.01.2021 - 20:12

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri.. Bakasetas ve Efecan Karaca ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, Wolfsburg forması giyen milli oyuncu Yunus Mallı'yı da kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Almanlar Yunus Mallı'yı duyurdu! Trabzonspor...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Gençlerbirliği'nden Berat Özdemir'i kadrosunakatarak ocak ayında ilk transferini yapan Trabzonspor, Wolfsburg forması giyen milli futbolcu Yunus Mallı'yı da kadrosuna katmak için girişimlerine devam ediyor.

Yunus Mallı ile anlaşma tamam

Bild'de yer alan habere göre; bordo-mavili takımın, Yunus Mallı ile anlaşmaya vardığı ve Alman kulübü Wolfsburg'a bonservis bedeli olarak 1 milyon Euro gibi bir ücret ödeyeceği belirtildi. 

Wolfsburg'dan Yunus Mallı açıklaması...

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Wolfsburg teknik direktör Oliver Glasner de, "Yunus'la net bir görüşmemiz oldu. Orta sahamızda 6 oyuncu daha var ve diğerlerini onun önünde gördüğümü söyledim. O da bunu profesyonelce karşıladı" diyerek oyuncuyu kadrosunda görmek istemediğini resmen ifade etti.

Avcı istiyor

Abdullah Avcı'nın da uzun süredir kadrosuna katmak istediği milli futbolcunun, kulüplerin de anlaşması durumunda kısa süre içinde Trabzonspor'a imza atması bekleniyor.

63 dakika sahada kaldı

Öte yandan 28 yaşındaki oyuncu bu sezon çıktığı 2 maçta 63 dakika sahada kalabildi.

Senin için hazırladığımız haberler