Son Dakika Transfer Haberleri: Trabzonspor'un 3. transferi hayırlı olsun! Anlaşma sağlandı...

Özgür Koç
27.04.2024 - 15:20 | Son Güncellenme: 27.04.2024 - 15:35

Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Gaziantep FK'de kiralık olarak forma giyen Denis Dragus ve Rangers'tan Borna Barisic transferlerini büyük ölçüde bitiren Trabzonspor, John Lundstram'ı da imza aşamasına getirdi.

Son Dakika Transfer Haberleri: Trabzonspor'un 3. transferi hayırlı olsun! Anlaşma sağlandı...

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, önceki gün "Transferleri sezon sonuna kadar bitirmek istiyoruz" dedi ve bombalar patlamaya başladı. Bordo-mavili yönetim, Abdullah Avcı ve teknik ekibinin raporu doğrultusunda gündemine aldığı John Lundstram için girişim yapsa da kulübü Rangers izin vermemişti. Bunun üzerine bir süre bekleyen Trabzonspor, yeniden devreye girerek bu kez işi bitirdi.

John Lundstram ile prensip anlaşması sağlandı

Sabah'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre; Fırtına, İskoç takımı ile sezon sonunda kontratı bitecek sol bek Borna Barisic'in ardından aynı takımdan orta saha Lundstram ile de prensipte anlaştı.

Altyapısı da kendisi de sağlam

18 Şubat 1994 yılında İngiltere'nin Liverpool kentinde dünyaya gelen John Lundstram, futbola Everton altyapısında başladı. Sırasıyla Everton, Doncaster, Yeovil Town, Leyton Orient, Blackpool, Scunthorpe United, Oxford United ve Sheff Utd forması giydi. Son olarak İskoç temsilcisi Rangers'ta oynayan 30 yaşındaki İngiliz orta saha, 8 numaranın yanı sıra 6 numarada da görev yapabiliyor.

149 maçta forma giydi

Lundstram, Rangers kariyerinde 149 maçta 11 gol ve 8 asistlik performans sergiledi. Deneyimli oyuncu, İngiltere Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında da görev yapmıştı. Orta sahada sert ve dinamik yapısıyla bilinen oyuncu, 2021'den bu yana İskoç devinin formasını giyiyor.

Laszlo Benes de listede

Trabzonspor, 1.81 boyundaki futbolcu ile sezon sonunda 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Bordo-Mavililer, daha önce de bonservisi Standard Liege kulübünde olan Denis Dragus ile prensip anlaşmasına varmıştı. Yönetim, böylelikle sezon bitmeden 3 transferi imza aşamasına getirdi. Ayrıca yönetim, Hamburg forması giyen Laszlo Benes'i de listesinde bulunduruyor. Kontratında '3 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi yer alan 26 yaşındaki orta sahayı bordo-mavili kurmaylar, eski futbolcusu Marek Hamsik ile ikna etmeye çalışacak. Benes'in sözleşmesi 2026'da bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler